Informatie aanvragen

FBC Kerstdiner

Het FBC Kerstdiner vormt het decor voor de afsluiting van het kalenderjaar voor de leden van de Feyenoord Business Club. Ditmaal is het chique Mainport & Inntel Hotel de locatie voor dit sfeervolle diner met bijpassend entertainment.

Datum: Maandag 16 december
Tijd: 18:30 - 00:00
Locatie: Mainport & Inntel Hotel

Het belooft wederom een avond vol gezelligheid en gastronomisch genieten te worden!

Programma
18:30 uur: Aperitief in restaurant Down Under
19:30 uur: Diner in de Mainport zaal
21:00 uur: Afterparty in de Panorama zaal
00:00 uur: Einde

Valet Parking
Het Mainport & Inntel Hotel bevindt zich aan de Leuvehaven 77, 3011 EA Rotterdam. Parkeren kan in twee parkeergarages gelegen nabij het hotel, te weten: parkeergarage De Boompjes en parkeergarage Erasmusbrug. U kunt tevens gebruikmaken van Valet parking (kosten: € 25,- per auto en ter plaatse te voldoen). Hier kunt u ter plekke voor kiezen.

Thuisbrengservice
Daarnaast attenderen wij u graag op de thuisbrengservice. Middels deze service wordt u aan het einde van de avond in uw eigen auto thuisgebracht. De totale kosten zijn afhankelijk van de locatie van uw eindbestemming. Klik hier voor de prijzen. Wilt u van deze service gebruikmaken? Geef dit dan aan bij uw aanmelding.

Hotelovernachting
Het Mainport is het meest luxe en moderne hotel van Rotterdam. Het vijfsterrenhotel is uniek gelegen aan de oevers van de Maas met adembenemend uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam. Combineer het FBC Kerstdiner met een overnachting in het hotel. Via deze link kunt u heel gemakkelijk en snel uw eigen kamer reserveren.

Aanmelden 
De aanmeldtermijn is inmiddels verstreken.