Informatie aanvragen Inlog FBC

Shipping Club

Gemoedelijke thuishaven op wedstrijddagen

Niet lullen, maar poetsen. Deze typisch Rotterdamse uitspraak typeert niet alleen Feyenoord, maar staat ook symbool voor de mentaliteit in de Rotterdamse haven. Feyenoord onderkent dat al jaren en richtte om die reden de Shipping Club op. Havengerelateerde bedrijven voelen zich binnen Feyenoord dan ook nergens zo thuis als daar.

Informatie aanvragen Plattegrond


Ontmoet branchegenoten aan de authentieke Olympiazijde

De Shipping Club is de ideale ontmoetingsplaats voor havenondernemers met een Feyenoord-hart. Rondom de thuiswedstrijden ontmoeten de leden van de Shipping Club elkaar aan de “rauwe” kant van De Kuip: de monumentale Olympiazijde. De speciaal voor de Shipping Club ingerichte Van Beuningenzaal is dé plek voor vruchtbaar netwerken binnen uw eigen branche. Maar dat is niet alles. Als Shipping Club-stoelhouder beschikt u over fantastische stoelen op het Olympiaterras (het oude ereterras) die een geweldig zicht bieden op het veld.

Ook profiteert u van vele extra’s, zoals gratis drankjes en bittergarnituur, een buffet voor iedere wedstrijd en een interview met een Feyenoord-speler na afloop van de wedstrijd. Daarnaast maakt u door het voorspellen van de uitslag bij iedere wedstrijd kans op een gesigneerd Feyenoord-shirt. Wilt u ook ondernemers ontmoeten uit andere branches? Via de Shipping Club kunt u lid worden van de Feyenoord Business Club, waarmee u toegang krijgt tot een netwerk van ruim 900 bedrijven die elkaar regelmatig treffen tijdens diverse evenementen.

Bekijk hier de algemene voorwaarden.


Voordelen
  • Zakelijk netwerk van havenondernemers
  • Eigen ruimte aan de monumentale Olympiazijde
  • Inclusief buffet voor de wedstrijd
  • Inclusief drankjes en bittergarnituur
  • Gereserveerde parkeerplaats aan de Olympiazijde
  • Lidmaatschap Feyenoord Business Club voor € 550,-
De Shipping Club is zeer geschikt om klanten mee naartoe te nemen: gezellig, informeel, goed verzorgd en binnen een paar passen zit je op de tribune, met een heel goed zicht op de wedstrijd. Kuehne + Nagel
3c8ead310454fa11134f1ace75a6f5d9_2000_2000_feyMediaBlackWhite.JPG
5057574ef23ed8f5a3c266e6e8ddfff5_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
8b4b57b0a97e860a9b9e0a73518f5a19_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
Informatie aanvragen
Wilt u meer informatie over de Shipping Club of de overige zakelijke mogelijkheden bij Feyenoord? Vul dan onderstaand contactformulier in. Eén van onze Sales Managers neemt dan spoedig contact met u op.
 
b