Informatie aanvragen Inlog FBC

Maas Seats

Luxe én dicht op het veld

Genieten van zakelijke luxe en toch dicht op het veld zitten? Neem dan plaats op de Maas Seats. Deze zakelijke stoelen bevinden zich aan de lange zijde van De Kuip op de eerste ring. Vanaf de Maas Seats kunt u het gras haast ruiken en naar hartenlust proeven van de unieke voetbalsfeer die De Kuip zo kenmerkt.

Informatie aanvragen Plattegrond


Luxe plek bovenop het veld

Dichterbij kan niet! Op de luxe stoelen van de Maas Seats zit u bijna letterlijk op het heilige gras van het beste veld van Nederland. Een unieke én comfortabele belevenis in de prachtige sfeer van De Kuip. Wilt u ook buiten de wedstrijden om andere ondernemers ontmoeten? Als Maas Seathouder kunt u lid worden van de Feyenoord Business Club. Hiermee krijgt u toegang tot het grootste zakelijke netwerk van de regio Rijnmond met ruim 900 aangesloten bedrijven die elkaar treffen tijdens diverse evenementen.

Maas Seats Hospitality
Voorafgaand aan de wedstrijd schuift u in Brasserie De Kuip aan voor een heerlijk driegangendiner, terwijl u hier na de wedstrijd van harte welkom bent om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten. Na de wedstrijd kunt u ook kijken en luisteren naar een interview met een Feyenoord-speler en een live-registratie van de persconferentie. Bovendien maakt u iedere wedstrijd kans op een door de selectie gesigneerd wedstrijdshirt.


Voordelen
  • Luxe Seats, dicht op het veld
  • Inclusief driegangendiner/-lunch voor de wedstrijd
  • Mogelijkheid tot gereserveerde parkeerplaats
  • Toegang tot Brasserie De Kuip (voor, tijdens en na de wedstrijd)
  • Interview met Feyenoord-speler in Brasserie De Kuip (na de wedstrijd)
  • Live-registratie van persconferentie (na de wedstrijd)
  • Iedere wedstrijd kans op een gesigneerd wedstrijdshirt
  • Lidmaatschap Feyenoord Business Club voor € 550,-
2c3d19043c273a95e1704e1df2b77e4b_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
959e7a099cbfd3ffa43aac8f7ee685e6_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
f1527ef425b5fb7320f29664dd6e4438_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
Informatie aanvragen
Wilt u meer informatie over de Maas Seats of de overige zakelijke mogelijkheden bij Feyenoord? Vul dan onderstaand contactformulier in. Eén van onze Sales Managers neemt dan spoedig contact met u op.
 
b