360 Tour

Online FBC Netwerkontbijt

In deze bijzondere tijd is netwerken en in verbinding blijven staan met elkaar belangrijker dan ooit. Met het Online FBC Netwerkontbijt bieden wij onze FBC-leden de mogelijkheid om op dinsdag 17 november elkaar te blijven ontmoeten door middel van verschillende online netwerksessies.

Tijdens deze sessies kunt u via Microsoft Teams, zoals gebruikelijk bij het FBC Netwerkontbijt, uw eigen pitch houden en aan andere leden vertellen waar u en uw bedrijf voor staan. Wellicht ontstaan er samenwerkingen, inspiratievolle gesprekken of geeft u elkaar mooie adviezen. Doordat wij met verschillende rondes werken, treft u steeds verschillende FBC-leden en heeft u voldoende netwerkmogelijkheden.

Inloggen via Microsoft Teams
Op maandag 16 november zult u drie uitnodigingen voor dit event ontvangen. Hierin vindt u terug om welk gedeelte van het FBC Netwerkontbijt dit zal gaan (algemene gedeelte, netwerkronde I en/of II).

Onderin de uitnodiging bevindt zich de link waarmee u kunt inbellen in het algemene gedeelte of in één van de netwerkrondes. In elke sessie is er een salesmanager aanwezig als gespreksleider en  treft u andere deelnemers van de netwerkronde aan.

Programma*
08:00 uur                    Inloggen via Microsoft Teams
08:00 - 08:25 uur       Welkomstwoord en algemene update
08:25 - 08:30 uur       Inbellen netwerkronde I
08:30 - 09:00 uur       Sessie I
09:00 - 09:10 uur       Inbellen netwerkronde II
09:10 - 09:40 uur       Sessie II
Ca 09.40 uur               Einde
*De tijden en sessies zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Aanmelden
Ieder bedrijf dat is aangesloten bij de Feyenoord Business Club mag één persoon aanmelden voor de eerste online editie van het FBC Netwerkontbijt. Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 13 november via onderstaande button of de FBC App.

Log hier in als FBC-lid en meld u aan