360 Tour

Director Seats

Zakelijke Feyenoord-beleving op absoluut topniveau

Wilt u alle thuiswedstrijden van Feyenoord beleven op Champions League-niveau? We heten u van harte welkom op onze Director Seats. Met deze seats bent u niet alleen verzekerd van de beste zakelijke plaatsen in De Kuip, maar ook van een uitzonderlijke ontvangst. 

Bekijk in 360


Wanneer alleen het beste goed genoeg is
Die excellente service begint al bij het parkeren. Als Director Seat-houder heeft u het exclusieve recht om te parkeren binnen de hekken van De Kuip (op P1). Via de roltrappen in het Maasgebouw vervolgt u uw weg naar de Gerard Kerkum Boardroom, onze meest luxueuze ontvangstruimte. Hier geniet u voorafgaand aan elke wedstrijd van een gastronomisch topdiner. De thuiswedstrijden van Feyenoord bekijkt u vervolgens vanaf de best denkbare plekken op de eerste ring, ter hoogte van de middenlijn. 

Onderdeel van hoogwaardig netwerk
In de rust en na afloop van de wedstrijden bent u weer van harte welkom in de Boardroom. Onder het genot van een hapje en een drankje praat u hier met de besturen van Feyenoord en de bezoekende club na over de wedstrijd. Heeft u Director Seats, dan bent u onderdeel van een select en hoogwaardig zakelijk netwerk, dat onder meer bestaat uit de belangrijkste partners van Feyenoord. Speciaal voor dit gezelschap organiseren we het jaarlijkse Director Seats-evenement. Zakendoen kunt u ook bij de Feyenoord Business Club, dé netwerkclub van Rotterdam waar de passie voor Feyenoord én ondernemen centraal staat. 

Bekijk hier de algemene voorwaarden.


Voordelen
  • Lidmaatschap Feyenoord Business Club inbegrepen
  • Meest exclusieve Seats in De Kuip
  • Exclusieve toegang tot de Boardroom
  • Gereserveerde parkeerplaats binnen de hekken
  • Diner van culinair topniveau voor iedere wedstrijd
  • Jaarlijks Director Seats-evenement
  • Lid van een select en hoogwaardig zakelijk netwerk
Informatie aanvragen
De Director Seats voor seizoen 2023-2024 zijn uitverkocht. U kunt wel een plekje reserveren op de wachtlijst door Feyenoord Business Member te worden, meer informatie over de mogelijkheden? klikt u dan hier.
                                                                                                                        
a8ee8f43ff271f2de1f9e90b256939f9_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
6c31f8cd0d8b3c4621e5f9a080692daf_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
30022eb12fe39c6b7b5cf3cd32513a03_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg