Informatie aanvragen Inlog FBC

Business Units

Uw eigen luxe ruimte in De Kuip

Wilt u wedstrijden van Feyenoord beleven in uw eigen, zelf ingerichte ruimte met een perfect uitzicht op het veld? Dan is een Business Unit de beste optie voor u. Vanuit een Business Unit geniet u van luxe en exclusiviteit, zonder dat u iets van de hartstochtelijke sfeer in het stadion hoeft te missen. Dit is de Feyenoord-beleving in optima forma.
Informatie aanvragen   Plattegrond


Ontvang uw relaties in stijl

Met een Business Unit beschikt u over uw eigen luxe ruimte in het hart van De Kuip, die door de grote ramen een fantastisch uitzicht biedt over het veld. De Unit beschikt standaard over een toilet en keukenblok en is verder naar uw eigen smaak in te richten. Bovendien kunt u tijdens kantooruren gebruikmaken van uw Unit. Zo is de ruimte perfect geschikt als inspirerende vergaderlocatie.

De wedstrijden van Feyenoord beleven u en uw gasten natuurlijk op de twaalf comfortabele Seats van het verwarmde terras voor uw Unit. Aan de ene kant geniet u van comfort, aan de andere kant proeft u de heerlijke voetbalsfeer van De Kuip. Ook tijdens de KNVB-bekerfinale, wedstrijden van het Nederlands elftal en overige stadionevenementen kunt u toegang krijgen tot uw Unit.


Voordelen
  • Lidmaatschap Feyenoord Business Club
  • Luxe ruimte in het hart van De Kuip
  • Zelf in te richten
  • Fantastisch uitzicht op het veld
  • Ideaal voor relatieontvangst
  • Gereserveerde parkeerplaatsen
  • Toegang tijdens kantooruren
Al jaren ontvangen wij onze klanten in een gezellige, informele setting in onze Business Unit. Het biedt ons niet alleen entertainment, maar ook echt toevoegde waarde op commercieel gebied. Walter Moone, Commercieel Directeur Vopak Nederland
3ae1f00f51b9fcbb994e88880ddeb62a_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
ecfc35984495a72e59453611adbd2610_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
5038fbb52e83acaa347023161f2affa0_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
Informatie aanvragen
Wilt u meer informatie over de Business Units of de overige zakelijke mogelijkheden bij Feyenoord? Vul dan onderstaand contactformulier in. Eén van onze Sales Managers neemt dan spoedig contact met u op.
 
b