Informatie aanvragen

Business Seats

Voor ondernemers met passie

Bent u Feyenoord-supporter én ondernemer in hart en nieren? Met Business Seats combineert u het beste van deze twee werelden. Zo kunt u rondom de wedstrijden terecht in de Business Lounge en zit u tijdens de wedstrijden op de luxe rode stoelen op de tweede ring van het stadion. U ervaart het comfort van zakelijke stoelen, maar proeft vanaf deze plekken tegelijkertijd de fantastische voetbalsfeer die De Kuip zo kenmerkt.

Informatie aanvragen Plattegrond Informatie aanvragen
Wilt u meer informatie over de Business Seats of de overige zakelijke mogelijkheden bij Feyenoord? Vul dan onderstaand contactformulier in. Eén van onze Sales Managers neemt dan spoedig contact met u op.

De huidige, opgelegde maatregelen die Feyenoord verplicht is te hanteren (1,5 meter) leiden ertoe dat haar zakelijk stoelhouders vooralsnog 1 op de 2 wedstrijden kunnen bezoeken. De huidige richtlijnen worden nadrukkelijk gevolgd en club en stadion zullen zorgdragen voor een veilige en verantwoorde omgeving voor alle aanwezigen. Bekijk hier de door Feyenoord in acht genomen coronamaatregelen en regels in het stadion. Wanneer het door coronamaatregelen niet mogelijk is om een wedstrijd of meerdere wedstrijden te bezoeken dan zal/zullen deze wedstrijd(en) aan u worden gecompenseerd.


Voordelen
  • Ervaar fantastische voetbalsfeer in een zakelijk vak
  • Ontmoet andere ondernemers in de Business Lounge
  • Inclusief drankjes en bittergarnituur
  • Gereserveerde parkeerplaats
  • Lidmaatschap Feyenoord Business Club
Voor veel van onze relaties is een thuiswedstrijd van Feyenoord vanaf de Business Seats een fantastische beleving. De entree via het Maasgebouw, de Business Lounge waar we vooraf en achteraf bijpraten en iets drinken en natuurlijk de prachtige plekken; het maakt allemaal enorme indruk als je dat niet gewend bent. Peter van der Wiele, Directeur Sanidump
8b75f8ea73e29608da810b5129503721_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
7c8f18535298c3a92473a582e7f08795_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
52c0690c08e3bbc6b62c06afc4cf2e8e_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
Informatie aanvragen
Wilt u meer informatie over de Business Seats of de overige zakelijke mogelijkheden bij Feyenoord? Vul dan onderstaand contactformulier in. Eén van onze Sales Managers neemt dan spoedig contact met u op.