Informatie aanvragen

Vak A

Geen concessies op gebied van beleving

Als u kiest voor Vak A weet u een aantal dingen zeker: het zicht is goed, de sfeer is zoals u verwacht bij een Feyenoord wedstrijd in De Kuip en rondom de wedstrijd kunt u rustig genieten van een hapje en drankje in de Van Zandvlietzaal.

Informatie aanvragen Vak A Plattegrond

De stoelen zijn gesitueerd op de eerste ring rond de middellijn, waardoor u dicht op de actie op het veld zit. U doet geen concessies op het gebied van voetbalbeleving en de mogelijkheid tot netwerken. De Van Zandvlietzaal bevindt zich aan de monumentale Olympiazijde, daar waar u de authentieke sfeer van het stadion volop meekrijgt. Vak A is een geschikt vak om uw zakelijke relatie(s) mee naartoe te nemen. Zij zullen hier het sfeervolle karakter van De Kuip ervaren.

Blauwe stoelen
Waar de meeste zakelijke vakken zich aan de Maaszijde van het stadion bevinden is Vak A samen met de Shipping Club gevestigd aan de overkant. Concessies op het gebied van voetbalbeleving en netwerken wordt hier echter niet gedaan. Het meest opvallende verschil: de stoelen. Stoelhouders in Vak A nemen plaats op de voor De Kuip zo kenmerkende blauwe zitjes. Als ergens de unieke sfeer van het stadion beleefd kan worden is het hier op de eerste ring.


Voordelen
  • Eigen ontvangstruimte aan de monumentale Olympiazijde
  • Toegang tot het Olympiaterras
  • Lidmaatschap Feyenoord Business Club voor € 600,-
Weet je wat het mooie is van stoelen op Vak A? Je zit in een vak met andere ondernemers, maar verder word je aan twee kanten direct omringd door supportersvakken. Dolf Reijgersberg, Directeur Europe Retail Packing

Informatie aanvragen
Wilt u meer informatie over Vak A of de overige zakelijke mogelijkheden bij Feyenoord? Vul dan onderstaand contactformulier in. Eén van onze Sales Managers neemt dan spoedig contact met u op.

Informatie Aanvraag Feyenoord Zakelijk - Vak A
 
 
 
Bedrijfsnaam*
 
 
 
 
Branche*
 
 
 
 
Voornaam
 
 
 
 
Achternaam*
 
 
 
 
Functie*
 
 
 
 
Telefoonnummer*
 
 
 
 
E-mailadres*
 
 
 
 
Ja, ik geef Feyenoord toestemming mij per e-mail te benaderen met zakelijke aanbiedingen van Feyenoord. Het is op ieder moment mogelijk om u uit te schrijven voor deze e-mails.
 
 
Ik heb interesse in:
 
 
Business Unit
 
 
 
 
Director Seats
 
 
 
 
Business Seats
 
 
 
 
Shipping Club
 
 
 
 
Maas Seats
 
 
 
 
Vak A
 
 
 
 
Comfort Seats
 
 
 
 
LED-boarding
 
 
 
 
Partnerships
 
 
 
 
Opmerkingen
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                                                      
3d91320c405347063860350cdfaa3c9c_2000_2000.jpg
100a348fd9e7997efb8d91225c17b64a_2000_2000.jpg
13f1b0f4b306715ed409e9596be6c3eb_2000_2000.jpg