360 Tour

Partner mogelijkheden

Feyenoord Rotterdam is een van de meest vooraanstaande en populairste voetbalclubs van Nederland. Niet alleen op het veld is Feyenoord Rotterdam constant in beweging, ook buiten het veld wordt er alles aan gedaan om succesvol te zijn. Alle activiteiten, die buiten het veld worden ontwikkeld, staan in het teken van een optimale prestatie met de best mogelijke spelersselectie.

Feyenoord Rotterdam is een dynamische club die het motto “geen woorden maar daden” hoog in het vaandel heeft staan. Kenmerkend zijn de rijke clubhistorie en de trouwe achterban van meer dan 2,9 miljoen Nederlanders die op uiteenlopende wijze Feyenoord in hun hart dragen. Iedere veertien dagen komen circa 45.000 supporters naar De Kuip om het unieke Feyenoord-gevoel te beleven.

“Feyenoord Rotterdam speelt een leidende rol in het Nederlandse voetbal en biedt haar trouwe legioen een unieke beleving en inspiratiebron. Wij zijn trots op de club, haar helden, haar historie, cultuur en op elkaar. Feyenoord staat voor strijd, succes, kameraadschap en respect. Dat is Feyenoord!”

De club biedt tal van mogelijkheden op het gebied van Partnerships, die wij scharen in de categorieën Exposure/Assocatie, Hospitality/Relatiemarketing en Activatie. Wij denken graag met u mee om de doelstellingen van uw bedrijf te koppelen aan Feyenoord Rotterdam en gezamenlijk succes te behalen, om zodoende een effectief Partnership te verwezenlijken. 

Voor een overzicht van de huidige Partners klik hier.

Informatie aanvragen 
Heeft u interesse om officieel Partner van Feyenoord te worden of wilt u meer informatie vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

[CLONE]: Informatie Aanvraag Feyenoord Zakelijk - LED Boarding
 
 
 
Bedrijfsnaam*
 
 
 
 
Branche
 
 
 
 
Voornaam
 
 
 
 
Achternaam*
 
 
 
 
Telefoonnummer
 
 
 
 
E-mailadres*
 
 
 
 
Ja, ik geef Feyenoord toestemming mij per e-mail te benaderen met zakelijke aanbiedingen van Feyenoord. Het is op ieder moment mogelijk om u uit te schrijven voor deze e-mails.
 
 
Ik heb interesse in:
 
 
Business Unit
 
 
 
 
Director Seats
 
 
 
 
Business Seats
 
 
 
 
Shipping Club
 
 
 
 
Maas Seats
 
 
 
 
Comfort Seats
 
 
 
 
LED-boarding
 
 
 
 
Partnerships
 
 
 
 
Opmerkingen