360 Tour

FBC Golf Open

Na maanden van digitale meetings en Teams-vergaderingen is de behoefte om elkaar fysiek weer te treffen groter dan ooit. Waar kan dit veiliger en leuker dan op de golfbaan? Daarom organiseert Feyenoord op donderdag 29 april en donderdag 6 mei a.s. het FBC Open op Golfclub Kralingen. Sportief netwerken in een ongedwongen sfeer.

Datum: donderdag 29 april 2021
Tijd13:30 uur tot 17:00 uur
Locatie: Golfclub Kralingen, Kralingseweg 200, 3062 CG Rotterdam

Bij voldoende animo zullen wij de inschrijving voor 6 mei starten. Feyenoord zal de flight-indeling verzorgen, alsmede de verdere organisatie. Het zal geen ‘officieel’ toernooi zijn zoals de FBC Golf Trophy, maar een gezellige, sportieve samenkomst onder de vlag van Feyenoord.

Programma
Uiteraard houden wij rekening met de maatregelen vanuit het RIVM en volgen wij de laatste ontwikkelingen.

  • 13:00 uur: Ontvangst incl. welkomstwoord
  • 13.30 uur: Start wedstrijd met shotgun start
  • +/- 16:00 uur: Aanvang naborrel
  • 17.00 uur: Einde

U heeft de mogelijkheid om achteraf gebruik te maken van de douches indien hier behoefte aan is. Houdt u zich hierbij ook aan de opgegeven maateregelen van het Clubhuis en de overheid.

Aanmelden 
Ieder bedrijf dat is aangesloten bij de Feyenoord Business Club kan één persoon aanmelden voor de FBC Golf Open. Aanmelden is mogelijk tot maandag 26 april via de vernieuwde FBC-app of via onderstaand formulier.