Informatie aanvragen Inlog FBC

Evenementen

De Feyenoord Business Club organiseert tweemaandelijks uiteenlopende evenementen voor haar leden. Tijdens de evenementen komt u snel en gemakkelijk in contact met andere leden van de FBC.
Netwerklunches en -ontbijten
Iedere maand worden er netwerklunches en –ontbijten georganiseerd. Deze evenementen worden gekenmerkt door afwisselende thema’s/workshops en diverse netwerkrondes, waarbij leden actief met elkaar in contact worden gebracht.

Business Borrels

Naast deze maandelijkse netwerksessies vindt er elke maand nog een ander evenement plaats. Een voorbeeld zijn de Business Borrels met prominente gasten zoals de directie van Feyenoord, hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst, maar ook prominenten uit het bedrijfsleven.

Sportieve evenementen
Uiteraard staat er ook een aantal sportieve evenementen op de FBC-kalender. Het jaarlijkse, prestigieuze FBC-golftoernooi valt niet meer weg te denken, maar denk ook aan (voetbal)clinics en wedstrijden van het FBC-voetbalteam. FBC-leden wordt daarnaast de mogelijkheid geboden om mee te reizen naar buitenlandse wedstrijden en trainingskampen.

Informatie aanvragen
Wilt u meer weten over de Feyenoord Business Club en/of meer informatie aanvragen? Kijk dan hier
 
Word lid van de FBC

Hoogtepunten
Bekijk de hoogtepunten van het FBC-seizoen 2018-2019 in onderstaande video:

b