360 Tour

Feyenoord Business App

De kracht van Feyenoord Business schuilt in het fysieke netwerken, maar ook in het stevige online netwerkfundament. Via de Business-app blijven onze Partners en relaties op de hoogte van het laatste (zakelijke) nieuws en evenementen over en bij Feyenoord.

Business-app

Feyenoord Business heeft een eigen app: de Business-app. Met deze app hebben onze Partners en zakelijke relaties meer dan 1.000 contactpersonen, letterlijk binnen handbereik. Zo wordt het met de app een stuk makkelijker om andere relaties (zowel bedrijven als de contactpersonen) te vinden. Bovendien worden leden zelf makkelijker gevonden door anderen. Kortom: zaken doen wordt nog makkelijker; voor, tijdens en na de evenementen, maar ook buiten de evenementen om. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en is in de App Store en Google Play Store te downloaden door op de links te klikken. 

Gebruikersprofiel

Onze Partners en zakelijke relaties krijgen zowel een bedrijfsprofiel als een persoonlijk profiel, waarmee kan worden ingelogd in de Business-app. Met deze profielen kunnen bedrijven en werknemers van deze bedrijven zich presenteren aan andere zakelijke relaties. Omdat hier tevens de bedrijfs- en persoonlijke profielen van de andere relaties te vinden zijn, kan er gemakkelijker persoonlijk contact worden gemaakt, ook buiten de evenementen om. Indien u primair contactpersoon bent van uw organisatie en u bent een zakelijke relatie van Feyenoord, doorloop dan onderstaande stappen:

  1. Maak een Mijn Feyenoord-account aan met uw zakelijke e-mailadres zoals bekend in onze database;
  2. Let op klikt u niet op: Registreer een account op bedrijfsnaam;
  3. Klik nogmaals op registreren onderaan de pagina;
  4. U ontvangt een activatiemail, klik op activeer account;
  5. Download en installeer de app via één van de appstore links; 
  6.  Open na 60 minuten de app en log in met uw Mijn Feyenoord-account;
  7. Er verschijnt een pop-up van Sports Alliance/Bundeling, klik op: Ga door;
  8. Start de rondleiding in de app en ga aan de slag!

FBC-evenementen

Onze Feyenoord Business Club-leden kunnen zich via de app aanmelden voor de evenementen. Met één druk op de knop meld u zich aan voor het komende evenement. Daarnaast kunt u zien welke FBC-leden zich nog meer hebben aangemeld voor het evenement. Zo bent u eenvoudig op de hoogte van de aanwezigen en kunt u gericht netwerken.

Meer dan een app

De Feyenoord Business-app is meer dan alleen een app om het (zakelijke) Feyenoord nieuws te volgen, de agenda te bekijken en te netwerken. De app is ook een communicatiemiddel voor het belangrijkste nieuws rondom de Feyenoord Business en/of uw zakelijke stoelen. Door middel van pushnotificaties bent u direct op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en hoeft u nooit meer iets te missen.