Informatie aanvragen Inlog FBC

LED-boarding

Feyenoord biedt u de mogelijkheid om met uw reclameboodschap een miljoenenpubliek te bereiken. Met het innovatieve LED-boarding-systeem bent u gegarandeerd van exposure in hoogwaardige kwaliteit.

Met de 330 meter aan LED-boarding bieden wij u de mogelijkheid om met uw reclame-uiting de hele Kuip, circa 45.000 bezoekers, te bereiken. Daarnaast is uw reclame-uiting ook te zien bij samenvattingen en (live)registraties bij diverse uitzendingen op tv. Alleen de samenvattingen worden al door ruim 2,5 miljoen mensen bekeken. 

U kunt er ook voor kiezen om uw reclame-uiting niet volledig rondom maar specifiek via de TV LED-boarding onder de aandacht te brengen bij de door u gewenste doelgroep. Met de 205 meter LED-boarding aan de televisiezijde van het stadion bereikt u niet alleen een groot deel van de supporters, maar ook de televisiekijkers via diverse uitzendingen op tv. 

Of u er nu voor kiest om uw reclame-uiting volledig rondom, of specifiek op de TV LED-boarding te plaatsen, u bent gegarandeerd van exposure in hoogwaardige kwaliteit. Vanaf nu kan uw boodschap niet meer aan de aandacht van de kijker ontsnappen!

5563625e995ad777f1286651abd34a4e_2000_2000.jpg
a14fc8f4f15d5548909fef58e697922d_2000_2000.jpg
Informatie aanvragen 
Wilt u meer informatie over de LED-boarding of de overige zakelijke mogelijkheden bij Feyenoord? Vul dan onderstaand contactformulier in. Een van onze Sales Managers zal dan spoedig contact met u opnemen. Bekijk hier de algemene voorwaarden.
Informatie Aanvraag Feyenoord Zakelijk - LED Boarding
 
 
 
Bedrijfsnaam*
 
 
 
 
Branche
 
 
 
 
Voornaam
 
 
 
 
Achternaam*
 
 
 
 
Functie
 
 
 
 
Telefoonnummer*
 
 
 
 
E-mailadres*
 
 
 
 
Ja, ik geef Feyenoord toestemming mij per e-mail te benaderen met zakelijke aanbiedingen van Feyenoord. Het is op ieder moment mogelijk om u uit te schrijven voor deze e-mails.
 
 
Ik heb interesse in:
 
 
LED-boarding
 
 
 
 
Partnerships
 
 
 
 
Business Unit
 
 
 
 
Director Seats
 
 
 
 
Business Seats
 
 
 
 
Shipping Club
 
 
 
 
Maas Seats
 
 
 
 
Vak A
 
 
 
 
Comfort Seats
 
 
 
 
Feyenoord Business Club
 
 
 
 
Opmerkingen