Informatie aanvragen Inlog FBC

LED-boarding

Feyenoord biedt u de mogelijkheid om met uw reclameboodschap een miljoenenpubliek te bereiken. Met het innovatieve LED-boarding-systeem bent u gegarandeerd van exposure in hoogwaardige kwaliteit.

Met de 330 meter aan LED-boarding bieden wij u de mogelijkheid om met uw reclame-uiting de hele Kuip, circa 45.000 bezoekers, te bereiken. Daarnaast is uw reclame-uiting ook te zien bij samenvattingen en (live)registraties bij diverse uitzendingen op tv. Alleen de samenvattingen worden al door ruim 2,5 miljoen mensen bekeken. 

U kunt er ook voor kiezen om uw reclame-uiting niet volledig rondom maar specifiek via de TV LED-boarding of de Business LED-boarding onder de aandacht te brengen bij de door u gewenste doelgroep. Met de 205 meter LED-boarding aan de televisiezijde van het stadion bereikt u niet alleen een groot deel van de supporters, maar ook de televisiekijkers via diverse uitzendingen op tv.

Met de 125 meter Business LED-boarding tegenover de zakelijke tribune van het stadion kunt u uw boodschap afstemmen op het zakelijk publiek in De Kuip. Met uw reclame-uiting bereikt u de Business Unit-, Director Seat-, Comfort Seat- en Business Seathouders, samen goed voor meer dan 4.000 zakelijke bezoekers in De Kuip.

Of u er nu voor kiest om uw reclame-uiting volledig rondom, of specifiek op de TV LED-boarding of de Business LED-boarding te plaatsen, u bent gegarandeerd van exposure in hoogwaardige kwaliteit. Vanaf nu kan uw boodschap niet meer aan de aandacht van de kijker ontsnappen!

Informatie aanvragen 
Wilt u meer informatie over de LED-boarding of de overige zakelijke mogelijkheden bij Feyenoord? Vul dan onderstaand contactformulier in. Een van onze Sales Managers zal dan spoedig contact met u opnemen. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

b