360 Tour

Feyenoord Business Member

Voorrang op zakelijke seats

Wilt u profiteren van volop zakelijke Feyenoord-voordelen, terwijl u wacht op een plekje op een van onze zakelijke vakken? Word dan Feyenoord Business Member!

Vooraan in de wachtrij
Er is grote vraag naar zakelijke seats bij Feyenoord. Voor seizoen 2023-2024 zijn alle zakelijke vakken uitverkocht. Voor ondernemers die graag vooraan staan als er zakelijke seats beschikbaar komen, is er het Feyenoord Business Membership. Hiermee krijgt u voorrang wanneer er plaatsen in onze zakelijke vakken beschikbaar komen.

Exclusieve privileges 
Het mooie van het Feyenoord Business Membership? Terwijl u wacht, profiteert u a; volop van zakelijke voordelen en exclusieve privileges. Zo heeft u voorrang wanneer er losse zakelijke tickets beschikbaar komen. Ook profiteert u van mooie kortingen en bent u elk seizoen van harte welkom op één netwerkevenement. Kortom: als Feyenoord Business Member wordt u direct onderdeel van onze businessfamilie, waar de passie voor Feyenoord en ondernemen centraal staat. En die band wordt alleen maar sterker wanneer u daadwerkelijk zakelijke seats bemachtigt.

Membership
Voor het huidig seizoen is het helaas niet meer mogelijk om het Feyenoord Business lidmaatschap aan te schaffen. Wij bieden u echter wel de mogelijkheid om bij interesse gebruik te maken van het onderstaande aanmeldformulier voor het seizoen 2024-2025. Vanuit de club wordt er dan in het begin van het nieuwe voetbalseizoen contact met u opgenomen.

 
Informatie Aanvraag Feyenoord Zakelijk - Business Member
 
 
 
Bedrijfsnaam*
 
 
 
 
Branche*
 
 
 
 
Voornaam
 
 
 
 
Achternaam*
 
 
 
 
Functie*
 
 
 
 
Telefoonnummer*
 
 
 
 
E-mailadres*
 
 
 
 
Ja, ik geef Feyenoord toestemming mij per e-mail te benaderen met zakelijke aanbiedingen van Feyenoord. Het is op ieder moment mogelijk om u uit te schrijven voor deze e-mails.
 
 
Ik heb interesse in:
 
 
Business Member
 
 
 
 
Business Seats
 
 
 
 
Business Unit
 
 
 
 
Director Seats
 
 
 
 
Shipping Club
 
 
 
 
Maas Seats
 
 
 
 
Vak A
 
 
 
 
Comfort Seats
 
 
 
 
Feyenoord Business Club
 
 
 
 
LED-boarding
 
 
 
 
Partnerships
 
 
 
 
Opmerkingen