360 Tour

Lidmaatschap

Dat de aantrekkingskracht van Feyenoord onverminderd groot is, blijkt uit het feit dat de Feyenoord Business Club (FBC) floreert als nooit tevoren. Ruim 800 bedrijven met meer dan 1.000 contactpersonen, van groot- tot kleinbedrijf en uit diverse branches, zijn lid; het bewijs dat de Feyenoord Business Club dé ontmoetingsplaats is voor ondernemers met een Feyenoord-hart.

Informatie aanvragen


Netwerken via evenementen en online netwerkplatform

Door de grootte en de diversiteit is de FBC één van de meest toonaangevende businessclubs in de regio Groot-Rotterdam. Met de passie voor Feyenoord als gemene deler maakt u gemakkelijk contact met andere ondernemers.

Die andere ondernemers treft u niet alleen rondom de thuiswedstrijden, maar ook tijdens de vele andere evenementen. Het online netwerkplatform biedt daarnaast extra kansen om zaken te doen.

Informatie aanvragen
Wilt u meer informatie over de de Feyenoord Business Club of de overige zakelijke mogelijkheden bij Feyenoord? Vul dan onderstaand contactformulier in. Eén van onze Sales Managers neemt dan spoedig contact met u op.

Informatie Aanvraag Feyenoord Zakelijk - Lidmaatschap FBC
 
 
 
Bedrijfsnaam*
 
 
 
 
Branche
 
 
 
 
Voornaam
 
 
 
 
Achternaam*
 
 
 
 
Telefoonnummer
 
 
 
 
E-mailadres*
 
 
 
 
Ja, ik geef Feyenoord toestemming mij per e-mail te benaderen met zakelijke aanbiedingen van Feyenoord. Het is op ieder moment mogelijk om u uit te schrijven voor deze e-mails.
 
 
Ik heb interesse in:
 
 
Feyenoord Business Club
 
 
 
 
Business Unit
 
 
 
 
Director Seats
 
 
 
 
Business Seats
 
 
 
 
Shipping Club
 
 
 
 
Maas Seats
 
 
 
 
Vak A
 
 
 
 
Comfort Seats
 
 
 
 
LED-boarding
 
 
 
 
Partnerships
 
 
 
 
Opmerkingen