Informatie aanvragen Inlog FBC

Online netwerkplatform

De kracht van de Feyenoord Business Club schuilt in het fysieke netwerken, maar ook in het stevige online netwerkfundament. Via de FBC-portal en de FBC-app blijven leden op de hoogte van het laatste (zakelijke) nieuws en evenementen over en bij Feyenoord.
Gebruikersprofiel
FBC-leden krijgen zowel een bedrijfsprofiel als een persoonlijk profiel, waarmee kan worden ingelogd op de FBC-portal en de FBC-app. Met deze profielen kunnen bedrijven en werknemers van deze bedrijven zich presenteren aan de andere FBC-leden. Omdat hier tevens de bedrijfs- en persoonlijke profielen van de andere FBC-leden te vinden zijn, kan er gemakkelijker persoonlijk contact worden gemaakt, ook buiten de evenementen om. 

FBC-portal

De FBC-portal is een exclusief en afgeschermd gedeelte op de website, speciaal voor FBC-leden. Elk FBC-lid heeft een eigen bedrijfsprofiel op de FBC-portal. Via de FBC-portal zijn alle leden terug te vinden en kunnen persoonlijke berichten worden verstuurd. Bovendien kunnen leden zich via de FBC-portal aanmelden voor evenementen en zien welke andere leden zich hebben aangemeld hiervoor. Daarnaast zijn de aankomende evenementen te zien in de agenda en verslagen van afgelopen evenementen te lezen.

FBC-app
De Feyenoord Business Club heeft een eigen app: de FBC-app. Met deze app hebben de FBC-leden de meer dan 900 aangesloten bedrijven, en de contactpersonen, letterlijk binnen handbereik. Zo wordt het met de app een stuk makkelijker om andere FBC-leden (zowel bedrijven als de contactpersonen) te vinden. Bovendien worden leden zelf makkelijker gevonden door anderen. Ook kunnen leden zich via de app aanmelden voor de evenementen. Kortom: zaken doen wordt nog makkelijker; voor, tijdens en na de evenementen, maar ook buiten de evenementen om. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en is in de App Store en Google Play Store te vinden onder de naam FBC.