Zet de FBC Golf Trophy alvast in uw agenda

Zet de FBC Golf Trophy alvast in uw agenda

Zet de FBC Golf Trophy alvast in uw agenda

Een traditie die niet meer weg te denken valt bij de Feyenoord Business Club is de FBC Golf Trophy. Het golftoernooi exclusief voor leden van de FBC vindt plaats op maandag 1 september op Golfclub Cromstrijen te Numansdorp. Voor deelnemers met een golfvaardigheidsbewijs of een EGA-handicap is er een wedstrijd over 18 holes. Voor minder geoefende en beginnende golfers is er een clinic: een gevarieerd introductieprogramma onder begeleiding van golfprofessionals.

Er zijn nog diverse mogelijkheden om dit evenement als sponsor te ondersteunen. Sponsors krijgen diverse privileges zoals: het deelnemen met extra personen aan de wedstrijd of clinic, naamsvermelding op de banners en de mogelijkheid om producten en/of diensten te promoten tijdens en rondom het golftoernooi. Het is al mogelijk om een hole te adopteren vanaf € 500,-. Bekijk hier het overzicht met sponsorpakketten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Sales Manager. 

In verband met de komende vakantieperiode is het nu al mogelijk om uzelf aan te melden voor dit evenement. Elk bedrijf dat lid is van de Feyenoord Business Club kan één persoon aanmelden voor de wedstrijd of de clinic, tenzij u zich als sponsor aan het toernooi verbindt. Wilt u wanneer u zich aanmeldt voor de wedstrijd ook uw handicap vermelden. U kunt zich tot uiterlijk 11 augustus aanmelden via de FBC-Portal. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×