Informatie aanvragen Inlog FBC

Feyenoord Galadiner

Feesten, netwerken en exclusieve veilingitems bemachtigen terwijl u ook nog eens goede doelen steunt? Het kan tijdens het Feyenoord Galadiner, de vooraanstaande Rotterdamse feestavond die plaatsvindt op vrijdag 15 november 2019. Wilt u het evenement in de karakteristieke RDM Onderzeebootloods zelf ervaren? Reserveer dan een tafel en steun de Feyenoord Foundation én de Giovanni van Bronckhorst Foundation!
Tafel reserveren
b8fef83dc8da1b2ede8a1e3904196bd9_2000_2000_feyMediaBlackWhite.JPG
fc1181d91fa5b29de772ce2155a765a7_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg

Unieke Rotterdamse locatie
Waar vroeger onderzeeërs van de helling liepen, is nu ruimte voor grootse evenementen als het Feyenoord Galadiner. De RDM Onderzeebootloods is recentelijk gerenoveerd, maar heeft zijn rauwe en industriële karakter behouden. Een perfecte locatie voor het het Feyenoord Galadiner, de feestelijke avond die u eens mee moet maken!

Feesten en flaneren
Ontmoet, bied en geniet tijdens het Feyenoord Galadiner. Graag een Feyenoord-speler met zijn partner aan tafel? Wij regelen het graag voor u! Natuurlijk kunt u ook samen met familie, vrienden en/of zakelijke collega's deze onvergetelijke avond beleven. De kosten van een Feyenoord Galadiner-tafel bedragen € 5.000,-. Een tafel biedt plaats aan twaalf gasten. U kunt ervoor kiezen om een speler met zijn partner aan uw tafel plaats te laten nemen. Indien u hiervoor kiest, kunt u tien gasten uitnodigen. Wij raden u aan tijdig te reserveren vanwege de grote belangstelling.


Tafel reserveren
b