360 Tour

FBC Netwerkborrel maart

Op dinsdag 5 maart staat voor de leden van de Feyenoord Business Club een netwerkborrel op de agenda en dit keer op een wel hele bijzondere locatie in Rotterdam: het Timmerhuis!
Datum: Dinsdag 05 maart 2019
Tijd: 14:00 - 17:00
Locatie: Het Timmerhuis

Dit imposante en door het architectenbureau OMA ontworpen Museum Rotterdam is een must voor iedere Rotterdammer en (zakelijke) Feyenoorder om bezocht te hebben: de tentoonstelling bestaat uit unieke historische stukken en nieuw erfgoed in onverwachte combinaties en vertelt het verhaal van Rotterdam en de Rotterdammers – van nederzetting aan de Rotte tot veelkleurige metropool.

Het ontvangst én de na-borrel vinden plaats in de trendy THOMS Underground Bar. Via deze bar kunt u binnendoor het museum in. De na-borrel is het moment om met andere FBC-leden in contact te komen.

Netwerken in het hart van Rotterdam… dat mag u niet missen!

Programma
14:00 uur Ontvangst in THOMS Underground Bar (Meent 129-131, 3011 JH, Rotterdam)
15:00 uur Start rondleiding Museum Rotterdam
16:00 uur Na-borrel in THOMS Underground Bar
17:00 uur Einde

Parkeren
Wij raden u aan om te parkeren in Parkeergarage WTC-Beursplein: Leeuwenstraat 2, 3011 AL Rotterdam.

Aanmelden
Ieder bedrijf dat aangesloten is bij de Feyenoord Business Club mag twee personen aanmelden. Deelname aan dit FBC evenement is kosteloos. Aanmelden kan tot donderdag 28 februari (17:00 uur) via de FBC-Portal of de FBC-app

Het maximaal aantal deelnemers voor dit evenement is momenteel bereikt. Indien u zich aanmeldt, komt u op een reservelijst te staan. Mocht er vervolgens een plek beschikbaar zijn, nemen wij persoonlijk contact met u op! 

Word lid van de FBC Log hier in als FBC-lid om u in te schrijven