Informatie aanvragen Inlog FBC

FBC Netwerkborrel

Netwerken in een informele setting, daar draait het om bij de FBC Netwerkborrel in de Boardroom. Op dinsdag 1 oktober is er een nieuwe editie van dit evenement met een speciale gast: ‘Caveman’ Patrick. Deze voormalige dakloze Rotterdammer stal in het televisieprogramma Het Rotterdam Project de harten van meer dan een miljoen kijkers.

Datum: Dinsdag 1 oktober 2019
Tijd: 16:00 - 18:00 
Locatie: Boardroom (Eerste etage Maasgebouw)

Transformatie
In het programma verandert hij gedurende zes maanden van een uitgemergelde, kansloze drugsgebruiker in een gezonde jonge vent met humor, liefde, tranen en ambitie. Hij vindt zijn passie in de fotografie en neemt als alias de naam ‘Caveman’ aan. Dinsdag 1 oktober vertelt hij zijn inspirerende verhaal aan de Feyenoord Business Club en u kunt erbij zijn!

‘Bitterballenrondes’
Na het bijzondere verhaal van Patrick is het tijd voor de ‘bitterballenrondes’, waarbij u kunt netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma
16:00 – 16:30 uur: Ontvangst in de Boardroom
16:30 – 17:15 uur: Presentatie ‘Caveman’ Patrick
17:15 – 18:00 uur: Bitterballenrondes

Aanmelden
Ieder bedrijf dat aangesloten is bij de Feyenoord Business Club mag twee personen aanmelden. Deelname aan dit FBC-evenement is kosteloos. Aanmelden kan tot vrijdag 27 september (12:00 uur) via onderstaande button of via de FBC App / FBC Portal.

 

Log hier in als FBC-lid om u in te schrijven
b