Informatie aanvragen Inlog FBC

FBC Kerst Drive-through

Na een lange periode zonder bezoek aan De Kuip is het weer tijd om terug te keren naar het stadion. We naderen immers het einde van het jaar en missen al een geruime tijd het samenzijn. Normaliter bent u een groot FBC Kerstdiner gewend, maar dat verloopt deze winter anders dan normaal. Daarom organiseren wij op maandag 14 december vanaf 17:00 uur de eerste FBC Kerst Drive-through in De Kuip om volledig in de sferen van de feestdagen te komen. Rijdt u met ons mee? 
Route
Op deze manier gaat u De Kuip niet vaak zien! Allereerst betreedt u het stadion tussen poort 14 en 15 (aan de zijkant van het stadion) waar u direct wordt ondergedompeld in een kerstwereld. Daar staan de Sales Managers én de enige echte Kerstman klaar om u welkom te heten. Vervolgens rijdt u langs verschillende activiteiten en het is zelfs mogelijk om uiteindelijk met een auto vol prijzen naar huis te gaan! Een uniek kerstevenement waar vanzelfsprekend rekening wordt gehouden met de huidige coronamaatregelen.

Aanmelden
Ieder bedrijf dat is aangesloten bij de Feyenoord Business Club mag twee personen aanmelden via onderstaande button of via de FBC App. Deze twee personen nemen in één personenauto deel aan de FBC Kerst Drive-through. Aanmelden is mogelijk tot woensdag 9 december 2020 en u dient eerst zichzelf aan te melden om ook andere FBC-leden uit te kunnen nodigen.

Bij veel aanmeldingen zijn wij genoodzaakt om te werken met tijdsloten. Daarom vragen wij u om bij de aanmelding alvast een voorkeur qua tijdslot aan te geven. Daar houden wij, indien nodig, rekening mee. Mochten wij gebruikmaken van tijdsloten, dan ontvangt u van ons tijdig een e-mail waarin wij uw tijdslot kenbaar maken.  

                                                                                                                       Log hier in als FBC-lid en meld u aan