360 Tour

FBC Business Borrel maart

Het is slechts weinigen gegeven om de Formule 1 te bereiken en te ervaren. Rotterdammer en Feyenoorder Robert Doornbos is het gelukt. Op dinsdag 19 maart komt hij, in samenwerking met FBC-leden Kramer Group en Van Donge & De Roo, speciaal voor de FBC Business Borrel naar Rotterdam!
 
Datum: Dinsdag 19 maart 2019
Tijd: 17:00 - 20:30
Locatie: Business Lounge (Maasgebouw 2e etage)


Doornbos neemt u als FBC-lid mee in zijn ervaringen uit de snelle wereld van de autosport en zijn hedendaagse leven als ondernemer. Doornbos legt tijdens zijn presentatie de link tussen innovatie, samenwerken, leiderschap en ondernemen en vertelt u graag meer over de bijzondere combinatie ‘autosport en het bedrijfsleven’.

En let op! Heeft u altijd al willen ervaren hoe het is om in een Formule 1 auto te rijden? Onder begeleiding van Doornbos mag u in een echte simulator een aantal rondes racen op een officieel circuit. Bent u de snelste van alle FBC-leden? Dan mag u, geheel zoals het hoort, de champagne laten ploppen!

Programma
17:00 uur    Ontvangst gasten in de Business Lounge (2e verdieping Maasgebouw)
18:00 uur    Presentatie Robert Doornbos
19:00 uur    Gebruik simulatoren (optioneel)
19:00 uur    Aanvang borrel inclusief culinaire proeverij
20:30 uur    Einde

Aanmelden
Ieder Feyenoord Business Club-lid mag twee personen aanmelden. Deelname aan dit FBC-evenement is kosteloos. Aanmelden kan tot maandag 11 maart (17:00 uur) via de FBC-portal of via de FBC App.

Word lid van de FBC Log hier in als FBC-lid om u in te schrijven