360 Tour

FBC Business Borrel februari

Een goed staaltje ‘out of the box’ denken. Dat staat centraal tijdens de FBC Business Borrel op dinsdag 19 februari aanstaande.
Datum: Dinsdag 19 februari 2019
Tijd: 17:00 - 19:30
Locatie: Business Lounge (Maasgebouw 2e etage)


Ondernemen & managen 3.0

In het bedrijfsleven zijn er veel zaken waar iedere ondernemer, ongeacht branche of bedrijfsgrootte, tegenaan loopt. Denk aan zaken als het personeelsbeleid, functioneringsgesprekken en ‘de klanten centraal stellen’. Veelal blijkt dat dit soort processen plaatsvinden volgens gebruikelijke methodes en dat bedrijven hier, in de basis, maar weinig in aanpak verschillen.

Het kan anders! En dat is precies wat Cedric Muchall en Lennard Toma in de praktijk hebben toegepast en nu exclusief gaan delen met de leden van de Feyenoord Business Club. Hun bedrijf Keytoe is nu nog een uitzondering in de bedrijfsvoering, maar zal als het aan de heren ligt in de toekomst meer de norm zijn. Geen regels of management, maar vertrouwen en floreren staan voorop. Alles draait om zowel de klanten als de collega’s het naar hun zin te maken en alle processen zijn hierop afgestemd. Dit creëert een zelfsturende organisatie waarbij o.a. collega’s elkaar aannemen en elkaars salaris bepalen. En het werkt: het bedrijf draait als nooit tevoren hetgeen zelfs tot internationale aandacht heeft geleid!

Een unieke sessie voor de leden van de Feyenoord Business Club: denk buiten de bestaande kaders en doe inspiratie op waarmee u uw bedrijfsprocessen tegen het licht kunt houden en wie weet.. De aanwezige Feyenoord Business Club-leden ontvangen het boek ’99 Problems But The Boss Ain’t One’, waarin Muchall en Toma hun visie en ervaring uitgebreid toelichten.

Programma
17:00 uur Ontvangst in de Business Lounge (Maasgebouw 2e etage)
18:00 uur Presentatie Muchall & Toma
19:00 uur Naborrel
19:30 uur Aanvang diner in Brasserie De Kuip*
*Optioneel: 3-gangen diner incl. drank voor € 40,- excl. BTW

Aanmelden
Ieder bedrijf dat aangesloten is bij de Feyenoord Business Club mag twee personen aanmelden voor de FBC Business Borrel. Aanmelden kan tot en met dinsdag 12 februari aanstaande via de FBC-portal.

Word lid van de FBC Log hier in als FBC-lid om u in te schrijven