Volg Feyenoord op LinkedIn

Volg Feyenoord op LinkedIn

Volg Feyenoord op LinkedIn

Een groot aantal FBC-leden was begin oktober aanwezig bij een zeer inspirerende presentatie over één van de snelst groeiende sociale netwerken ter wereld: LinkedIn. Twee specialisten binnen LinkedIn spraken tijdens de Feyenoord Business Borrel over het veranderende speelveld van sales, door toedoen van alle digitale transformaties.

‘LinkedIn is zoveel meer dan uw eigen CV’, sprak Caspar van Houtert van LinkedIn tijdens zijn presentatie. ‘Uiteraard is het van groot belang dat u vertelt over uw verleden, welke ontwikkelingen u heeft doorgemaakt en wat u specifiek doet. Leg echter ook goed uit wat u voor de klant kunt betekenen. Deel relevante kennis, kom top of mind bij uw connecties en bouw een sterk professional brand op,’ adviseerde hij de aanwezigen.

Volg ons!
Ook Feyenoord scoort op LinkedIn! Al meer dan 13.000 volgers blijven via dit platform op de hoogte van het laatste (zakelijke) Feyenoord-nieuws en komen in contact met het zakelijke netwerk van Feyenoord. Volg ons op LinkedIn. Geen woorden, maar zaken!

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×