Verleng nu uw zakelijke seizoenkaarten

Verleng nu uw zakelijke seizoenkaarten

Verleng nu uw zakelijke seizoenkaarten

Het seizoen is nog in volle gang, maar toch kunnen we concluderen dat Feyenoord nu al bezig is aan een memorabel seizoen. De Kuip is weer als vanouds een onneembare vesting, waar zelfs het grote Manchester United op een fantastische Europese avond werd verslagen. Daarnaast floreert Feyenoord niet alleen op sportief gebied, maar ook zakelijk. De Feyenoord Business Club is de grens van de 900 leden inmiddels gepasseerd en alle zakelijke stoelen zijn dit jaar uitverkocht. Een hoogtepunt waar de hele club trots op is. En dat mede dankzij u.

Natuurlijk hopen we ook volgend seizoen op uw steun te kunnen rekenen. Wij bieden u de mogelijkheid om nu voor een vaste prijs uw seizoenkaarten te verlengen met gegarandeerd plaatsbehoud. Doe dit voor 14 mei 2017, want na deze datum vervallen eerdergenoemde garanties.

Digitaal verlengen en ondertekenen contract
Blijft u onderdeel van de zakelijke selectie van Feyenoord en de grootste businessclub van de regio Rijnmond én steunt u de club op weg naar nieuwe hoogtepunten? Verleng dan nu uw zakelijke seizoenkaarten. Relaties waarbij het contract dit seizoen afloopt, hebben vorige week donderdag (9 februari 2017) een e-mail van ons ontvangen. In deze e-mail staat een persoonlijke link naar het digitaal verlengen en ondertekenen van uw contract.

Mocht u de eerdergenoemde e-mail niet hebben ontvangen, neem dan contact op met uw accountmanager. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×