TOTO KNVB Bekerfinale: AZ - Feyenoord

TOTO KNVB Bekerfinale: AZ - Feyenoord

TOTO KNVB Bekerfinale: AZ - Feyenoord

Feyenoord heeft zich voor de zeventiende keer in de clubhistorie geplaatst voor de finale van de TOTO KNVB Beker. AZ is op zondag 22 april in De Kuip de tegenstander van Feyenoord. Graag informeren wij u via deze mail over het kopen van kaarten voor de bekerfinale.

Business Seats
Aangezien de Director Seats in gebruik zijn door de KNVB kunt u uw eigen stoel niet terugkopen. Wel kunt u Business Seats kopen met toegang tot de Cor Kieboom-zaal inclusief dranken, bittergarnituur en een dinerbuffet.

Aantal kaarten
Het aantal te kopen Business Seats is uw huidige aantal Director Seats minus één (met een minimum aantal van twee). Voorbeeld: Heeft u drie Director Seats? Dan kunt u twee Business Seatkaarten voor de bekerfinale aanschaffen. Heeft u twee Director Seats? Dan kunt u twee Business Seatkaarten aanschaffen. De prijs per Business Seat bedraagt € 185,- exclusief btw. Bovendien is er één parkeerkaart (P5C) te koop à € 22,50 inclusief btw.

Programma
15:30 uur: Cor Kieboom-zaal geopend
16:30 uur: Opening dinerbuffet
18:00 uur: Aanvang TOTO KNVB Bekerfinale AZ – Feyenoord
18:45 uur: Rust. Cor Kieboom-zaal geopend voor een drankje en bittergarnituur
19:00 uur: Aanvang 2e helft
19:45 uur: Einde wedstrijd en naborrel in de Cor Kieboom-zaal
22:00 uur: Einde **

** Bij verlenging schuift het programma in tijd op.

Bestellen
Vul onderstaande formulier in om kaarten te bestellen. Dit is mogelijk tot en met vrijdag 30 maart 2018. De kaarten worden vervolgens uiterlijk in de week van de bekerfinale per post naar u verzonden.

Helaas kunt u geen kaarten meer bestellen voor de bekerfinale.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×