TOTO KNVB Bekerfinale: AZ - Feyenoord

TOTO KNVB Bekerfinale: AZ - Feyenoord

TOTO KNVB Bekerfinale: AZ - Feyenoord

Feyenoord heeft zich voor de zeventiende keer in de clubhistorie geplaatst voor de finale van de TOTO KNVB Beker. AZ is op zondag 22 april in De Kuip de tegenstander van Feyenoord. Graag informeren wij u via deze mail over het kopen van kaarten voor de bekerfinale.

Vak O/OO/V
Als Business Seathouder kunt u kaarten kopen voor de bekerfinale in De Kuip. De beschikbaar gestelde kaarten gelden voor de vakken O, OO of V. De kaarten geven u daarnaast toegang tot het Topsportcentrum (naast het stadion), waar u kunt genieten van diverse drankjes, bittergarnituur en een dinerbuffet.

Aantal kaarten
Het aantal te kopen kaarten is het huidige aantal Business Seats minus één (met een minimum aantal van twee). Voorbeeld: Heeft u vier Business Seats? Dan kunt u drie kaarten kopen voor de bekerfinale in één van de drie vakken. Heeft u twee Business Seats? Dan kunt u twee kaarten aanschaffen. De prijs per kaart bedraagt € 140,- exclusief btw. Bovendien is er één parkeerkaart (P5C) te koop à € 22,50 inclusief btw.

Programma
15:30 uur: Topsportcentrum geopend
16:00 uur: Opening dinerbuffet
18:00 uur: Aanvang TOTO KNVB Bekerfinale AZ – Feyenoord
19:45 uur: Einde wedstrijd en naborrel in het Topsportcentrum
22:00 uur: Einde **

** Bij verlenging schuift het programma in tijd op.

Bestellen
Vul onderstaand formulier in om kaarten te bestellen. Dit is mogelijk tot en met vrijdag 30 maart 2018. De kaarten worden vervolgens uiterlijk in de week van de bekerfinale per post naar u verzonden.

Helaas kunt u geen kaarten meer bestellen voor de bekerfinale.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×