Stijlvolle Feyenoord-cadeaus voor de feestdagen

Stijlvolle Feyenoord-cadeaus voor de feestdagen

Stijlvolle Feyenoord-cadeaus voor de feestdagen

Wilt u 2014 in stijl afsluiten? Dat doet u met de chique Feyenoord-cadeaus, die we speciaal voor de feestdagen voor u hebben geselecteerd. Ideaal als geschenk voor uw personeel en/of relaties.

Wat dacht u van een Feyenoord-horlogeset, bestaande uit een zwarte, leren band en een rode, synthetische band, zodat u zowel een sportieve als een zakelijke look kunt creëren? 

Bij afname van 10-25 exemplaren kost deze horlogeset u slechts € 38,50 per stuk. Bij afname van 5-10 sets betaalt u € 44,50. Bestelt u één set, dan kost dat u € 49,60.

Wilt u uw personeel of relaties écht verrassen, kies dan voor de exclusieve Lavazza Feyenoord-koffiemachine. Niet alleen de koffie is van Italiaanse topkwaliteit, ook het design is een toonbeeld van stijl. De in Feyenoord-kleuren gehulde koffiemachine is namelijk ontworpen door Pininfarina, één van de meest vooraanstaande Italiaanse ontwerpbureaus. De koffiemachine is ideaal voor midden- en kleinverbruik en bij uitstek geschikt voor bedrijven van 5-20 medewerkers. We kunnen deze koffiemachine voor slechts € 379,- aan u aanbieden. De levertijd bedraagt ongeveer twee weken. 

Heeft u interesse in één van deze producten of wilt u meer informatie? U kunt contact met ons opnemen via FBCmerchandise@feyenoord.nl.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×