Feyenoord Business Magazine

Feyenoord Business Magazine

Feyenoord Business Magazine is het officiƫle businessmagazine van Feyenoord. Het magazine verschijnt drie keer per jaar in een oplage van 2.000 exemplaren en wordt verspreid onder Feyenoord Business Clubleden en zakelijke relaties en stakeholders van Feyenoord.

De inhoud bestaat enerzijds uit onafhankelijke verhalen over de zakelijke ontwikkelingen rondom Feyenoord; denk hierbij aan interviews met prominente en zakelijk succesvolle Feyenoorders en achtergrondverhalen. Anderzijds stellen leden van de Feyenoord Business Club zich middels advertorials voor aan de lezers. Daarmee is het Feyenoord Business Magazine het uitgelezen podium om uw bedrijf en boodschap onder de aandacht te brengen bij een publiek dat passie heeft voor zowel ondernemen als Feyenoord.

Informatie aanvragen
Wilt u meer informatie over het Feyenoord Business Magazine, heeft u interesse in een bedrijfsreportage en/of advertentie of wilt u het magazine ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. Een van de Sales Managers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×