Speel nu mee voor de jeugdopleiding van Feyenoord

Speel nu mee voor de jeugdopleiding van Feyenoord

Speel nu mee voor de jeugdopleiding van Feyenoord

Als Business Club lid maakt u komende zondag kans op VIP prijzen. Feyenoord heeft samen met de VriendenLoterij een actie opgetuigd met als absolute hoofdprijs een voetbalclinic op het hoofdveld met Giovanni van Bronckhorst en drie selectiespelers. Speelt u mee dan steunt u tevens de Feyenoord Jeugdopleiding. Direct kans maken? Vul dan onderstaand uw gegevens in, dan zal de VriendenLoterij telefonisch contact met u opnemen.

Vul uw gegevens in en de VriendenLoterij belt u terug om uw deelname definitief te maken. Doe dit vóór 24 februari a.s. om kans te maken op onderstaande unieke prijzen:

  1. Voetbalclinic op het hoofdveld van De Kuip onder leiding van Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord en drie spelers voor 30 personen op 29 maart 2016.
  2. Bekijken van een wedstrijd van Feyenoord vanaf de rand van het veld in de unieke VIP dug-out van de VriendenLoterij (voor 4 personen).
  3. Meet & greet met de Feyenoordselectie (voor 4 personen).

 

 

Lees hier de actievoorwaarden.

  • Een lot kost € 13,25 incl. Jackpotbonus a € 0,50 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar, waarvan twee zonder Jackpotbonus.


Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×