Speciale voorstelling van ‘The Other Side of the Heart is White’ voor de FBC

Speciale voorstelling van ‘The Other Side of the Heart is White’ voor de FBC

Speciale voorstelling van ‘The Other Side of the Heart is White’ voor de FBC

Speciaal voor FBC-leden is op donderdag 13 februari een voorstelling gereserveerd van ‘The other side of the heart is white’. De film voor en door supporters gaat een dag eerder in het bijzijn van de voltallige selectie en directie van Feyenoord in première en maakt tevens deel uit van het officiële programma van het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR).

De docu-film, die het verhaal vertelt van vier fanatieke maar totaal verschillende Feyenoord-supporters, werd al bekeken door onder meer Ben Wijnstekers – ‘een ontroerende film’ – en Gerard Meijer. ‘Op sommige momenten zat ik met tranen in mijn ogen te kijken’, zei de voormalig verzorger en huidig clubambassadeur. ‘De prachtige beelden en bijzondere woorden over Feyenoord en de stad Rotterdam zijn heel herkenbaar.’

U wordt op donderdag de 13e met een borrel ontvangen in De Kuip, waarna we gezamenlijk de film zullen bekijken in Pathé De Kuip. Na de film heeft u de mogelijkheid om aan te schuiven voor een driegangen diner in Brasserie De Kuip. De kosten voor het diner inclusief drankjes bedragen € 35,- excl. BTW.

Programma
17:00 uur Ontvangstborrel bij De Kuip
17:45 uur Gezamenlijk vertrek naar Pathé De Kuip
18:00 uur Aanvang film ‘The other side of the heart is white’
18:15 uur Einde film
19:30 uur Diner (optioneel)

Aanmelden
Elk bedrijf dat lid is van de Feyenoord Business Club kan twee personen aanmelden voor de filmvoorstelling. Er kunnen maximaal 250 FBC-leden aanwezig zijn bij de film, vol=vol. U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 7 februari aanmelden via de FBC-Portal. Bij uw aanmelding graag vermelden of u deel wilt nemen aan het driegangen diner à € 35,- excl. BTW per persoon in Brasserie De Kuip.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×