Speciaal programma voor zakelijke relaties tijdens Open Dag

Speciaal programma voor zakelijke relaties tijdens Open Dag

Speciaal programma voor zakelijke relaties tijdens Open Dag

Het nieuwe voetbalseizoen wordt traditiegetrouw afgetrapt met de Open Dag. Op zondag 17 juli staat alles in en rondom het stadion in het teken van het nieuwe voetbalseizoen, met als hoogtepunt natuurlijk de spelerspresentatie. Geheel volgens traditie worden de nieuwe spelers per helikopter afgezet op de middenstip van De Kuip.

Wij bieden onze zakelijke relaties de mogelijkheid om het binnenprogramma, met de spelerspresentatie als belangrijkste onderdeel, vanaf de Business Seats te bekijken. Daarnaast vindt er voorafgaand aan het binnenprogramma een kidspersconferentie in de Business Lounge plaats. De unieke kans voor uw (klein)kinderen om een vraag te stellen aan een aantal Feyenoord-spelers. 

Programma

 

10.00 uur

Opening Voetbaldorp op P2 (regulier programma)

11.00 uur

Aanvang buitenprogramma (regulier programma)

12.00 uur

Business Lounge open

13.00 uur

Aanvang kidspersconferentie

13.30 uur

Einde kidspersconferentie

13.45 uur

Uiterlijke tijd dat u uw zitplaats in kunt nemen**

14.15 uur

Aanvang binnenprogramma, spelerspresentatie

15.00 uur 

Einde spelerspresentatie, vertrek naar buiten voor het reguliere programma

15.30 uur

Handtekeningensessies (regulier programma)

17.00 uur

Einde Open Dag

** Gegarandeerde plaatsen

De Business Seatkaarten bieden u een gegarandeerde plaats. Echter, vanwege de mogelijke drukte kunnen wij u deze plaats bieden tot 13.45 uur. Wij verzoeken u om voor die tijd op de Business Seats plaats te nemen. Na deze tijd kunnen wij uw plaats vrijgeven aan andere supporters.

Catering
Tijdens de Open Dag is de catering niet inbegrepen. Eten en drinken is tegen betaling te verkrijgen in de Business Lounge of bij de verkooppunten in de buitenring.

Aanvragen kaarten
Zakelijke relaties kunnen maximaal acht toegangskaarten per bedrijf aanvragen voor het speciale programma rondom de Open Dag. De kaarten kunnen aangevraagd worden via sales@feyenoord.nl o.v.v. kaarten Open Dag. Voor de Open Dag kunnen geen parkeerkaarten verstrekt worden.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×