Informatie aanvragen Inlog FBC

Maas Seats Info

Vanuit de Gemeente Rotterdam heeft Feyenoord toestemming gekregen om voorlopig 13.000 supporters bij een thuiswedstrijd toegang te verschaffen. Een aanzienlijke stap voorwaarts kijkend naar de oefenwedstrijden in augustus, maar uiteraard nog niet daar waar we graag naartoe willen: een volle Kuip! 

Feyenoord vindt het erg belangrijk om u, als zakelijke relatie, duidelijkheid te geven over het wedstrijdbezoek, de coronamaatregelen, de facturatie en de eventuele compensatie voor uw zakelijke stoelen voor dit seizoen. Al deze informatie vindt u op deze pagina. Mocht u na het lezen van deze pagina nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met uw Sales Manager.

Het wedstrijdbezoek

De huidige, opgelegde maatregelen die Feyenoord verplicht is te hanteren (1,5 meter) leiden ertoe dat haar zakelijk stoelhouders vooralsnog 1 op de 2 wedstrijden kunnen bezoeken. Daar het onmogelijk is om dit per wedstrijd te inventariseren, aan alle wensen te voldoen en passend in te kunnen delen, zal Feyenoord op voorhand de indeling verzorgen en de kaarten digitaal laden in uw persoonlijke account op www.feyenoordzakelijkekaarten.nl.

Dit zullen wij telkens doen in een blok van twee wedstrijden om, wanneer dit door de autoriteiten wordt toegestaan, in te kunnen spelen op eventuele versoepelingen of beperkingen. De wedstrijden waarvoor geen kaarten worden verstrekt zullen worden gecompenseerd.

Enkele belangrijke zaken voor u, als Maasseathouder, op een rij op basis van de huidige regels:

 • Een op de twee wedstrijden zal te bezoeken zijn
 • De maatregelen kunnen versoepeld of verscherpt worden
 • Feyenoord deelt de kaarten in op basis van de 1,5 meter regel
 • Feyenoord zal trachten rekening te houden met uw vaste plaatsen. Echter, dit is i.v.m. de 1,5 meter regels geen garantie. Graag uw begrip
 • U krijgt een melding als uw (parkeer)kaarten zijn ingeladen in uw account
 • Gasten uit hetzelfde huishouden en/of onder 18 jaar mogen naast elkaar zitten
 • U hoeft geen mondkapje te dragen
 • U heeft toegang tot de Brasserie inclusief het gebruikelijke horecapakket: voorafgaand een luxe diner, in de rust en na afloop een hapje/drankje. Uw gezelschap dient te allen tijde plaats te nemen aan een tafel
 • Toegang in de rust en na afloop tot de Brasserie waarbij men plaats dient te nemen 
 • Zolang de maatregelen gelden zal er in de Brasserie wel verloting van het wedstrijdshirt plaatsvinden, maar helaas geen spelersinterview

U zult enkele dagen voor de wedstrijd een mail ontvangen waarin u zal worden gevraagd om de namen en gegevens van u en uw gasten in te vullen. Dit is voor het bron- en contactonderzoek vanuit de RIVM richtlijnen. Wij verzoeken u op voorhand vriendelijk om hieraan uw medewerking te verlenen.

De coronamaatregelen

Feyenoord volgt continu en nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De huidige richtlijnen worden nadrukkelijk gevolgd en club en stadion zullen zorgdragen voor een veilige en verantwoorde omgeving voor alle aanwezigen. Feyenoord rekent hierbij op ieders medewerking. Bekijk hier de door Feyenoord in acht genomen coronamaatregelen en regels in het stadion. 

Facturatie en compensatie

Reeds in een eerder stadium is er gecommuniceerd over de facturatie en compensatie. Graag zetten het een en ander voor u ter verduidelijking een rij:

 • Facturen voor uw zakelijke stoel(en) dienen vooraf aan de start van het seizoen betaald te worden
 • Wanneer het door coronamaatregelen niet mogelijk is om een wedstrijd of meerdere wedstrijden te bezoeken dan zal/zullen deze wedstrijd(en) aan u worden gecompenseerd
 • De compensatie zal over het gehele seizoen bekeken worden en derhalve achteraf, dus na het seizoen 2020-2021, plaatsvinden. Dit omdat er ook eventuele extra wedstrijden gespeeld zouden kunnen worden die niet tot het zakelijk pakket behoren
 • Voor het seizoen 2020-2021 worden 20 wedstrijden als basis genomen (17 competitie- en 3 Europa League wedstrijden). Iedere wedstrijd waarvoor geen toegang wordt verschaft levert 1/20 restitutiewaarde op

Feyenoord beseft dat de geldende maatregelen nogal wat vragen van uw flexibiliteit en begrip. Echter, de huidige situatie wordt wel gezien als een tussenstap naar een volle Kuip. Het glas is wat ons betreft dan ook half vol; de spelers zien en voelen uw aanwezigheid. Wij hebben uw steun hard nodig en hopen u dan ook zo veel als mogelijk in De Kuip te zien!

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande informatie dan kunt u uiteraard contact opnemen met uw Sales Manager.