Wedstrijddiner

Wedstrijddiner

Heerlijk eten ter voorbereiding op uw wedstrijdbezoek aan De Kuip? Dat kan met het wedstrijddiner! Kom met uw zakelijke relatie voorafgaand aan een thuiswedstrijd van Feyenoord genieten van de gezellige ambiance en culinair hoogstaande gerechten van Brasserie De Kuip. Dé ideale aftrap van uw wedstrijdbezoek.

Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd van Feyenoord bieden we de mogelijkheid om samen met uw gezelschap te genieten van een heerlijk diner. De brasserie is met een sfeervolle ambiance en uitstekende keuken de ideale plek om een wedstrijddag in De Kuip af te trappen. Het wedstrijddiner bestaat uit een heerlijke 3-gangen menu met gerechten die iedere wedstrijd met zorg worden bereid door onze chef-kok. De kosten voor het diner in Brasserie De Kuip bedragen € 60,- per persoon, inclusief alle drankjes en de btw. Ook wanneer Feyenoord een middagwedstrijd speelt, kunt u het wedstrijddiner reserveren. De prijs voor het diner in de Boardroom is € 75,-. Dit diner is alleen te reserveren door Director Seathouders. Op wedstrijddagen heeft u een geldig toegangsbewijs nodig om het Maasgebouw te betreden.

Wilt u direct reserveren voor de eerstvolgende thuiswedstrijd van Feyenoord of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×