Reserveer nu alvast uw tafel voor het gala

Reserveer nu alvast uw tafel voor het gala

Reserveer nu alvast uw tafel voor het gala

Een gezellige avond hebben en tegelijkertijd het goede doel steunen? Dat kan op donderdag 3 juli 2014, wanneer Feyenoord het jaarlijkse Galadiner organiseert voor haar zakelijke relaties.

Een exclusief gala verdient uiteraard een exclusieve setting. Daarom vindt het Galadiner dit jaar plaats in De Kuip, waar u vanaf een speciaal voor het Galadiner te bouwen VIP-deck een spectaculair uitzicht heeft op de grasmat en tribunes van het stadion.

Het Feyenoord Galadiner is dé mogelijkheid om uw (potentiële) relaties een memorabele avond te bezorgen en te netwerken met andere ondernemers. Culinaire hoogstandjes, topentertainment en de veiling onder leiding van Arno Verkade van veilinghuis Christie’s vormen de overige ingrediënten.

Door mee te bieden tijdens de veiling scoort u voor twee goede doelen: de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation, die beide het ontwikkelen van de jeugd als hoofddoel hebben. Met uw financiële steun zorgt u ervoor dat kinderen in de stad betere sport- en onderwijsmogelijkheden krijgen.

Zorg dus dat u erbij bent op deze exclusieve avond! Een tafel voor het Feyenoord Galadiner reserveert u voor € 4.900,- exclusief BTW en biedt plaats aan twaalf personen. Indien gewenst zorgen wij ervoor dat een Feyenoord-speler en zijn partner bij u aanschuiven. De volledige selectie en technische staf van Feyenoord zijn uiteraard aanwezig. 

Wilt u meer informatie over het Feyenoord Galadiner of wilt u direct uw tafel reserveren? Ga dan naar www.feyenoord.nl/galadiner

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×