Reis met de FBC mee naar Marbella

Reis met de FBC mee naar Marbella

Reis met de FBC mee naar Marbella

Net als afgelopen twee seizoenen organiseert de Feyenoord Business Club een reis naar Marbella, waar de selectie van Feyenoord verblijft voor het jaarlijkse trainingskamp. Deze vijfdaagse reis vindt plaats van woensdag 8 januari t/m zondag 12 januari 2014. Niet alleen de technische staf is zeer te spreken over deze locatie, ook de leden van de Feyenoord Business Club vermaken zich al twee jaar uitstekend in de Spaanse kustplaats. Er wordt nog steeds nagepraat over de trips van de afgelopen twee jaar, waar niet alleen veel werd gelachen, maar ook veel zakelijke contacten werden opgedaan.

We vliegen heen vanaf Rotterdam (Airport), terug vliegen we op Amsterdam (Schiphol). Er wordt busvervoer geregeld vanaf Schiphol naar Rotterdam Airport. We verblijven in het 5-sterren Vincci Selection Estrella del Mar hotel. Meer informatie over het hotel en de prijs voor deze reis kunt u terug vinden in de reisinformatie.

Naast het bezoeken van één of meerdere trainingen en de oefenwedstrijd die Feyenoord op zaterdag 11 januari (tegen een nog onbekende tegenstander) speelt, staat er donderdagavond 9 januari ook een gezamenlijk diner met de selectie en de technische staf op het programma. Daarnaast worden er zowel voor de golfers als de niet-golfers diverse activiteiten georganiseerd. Kortom allemaal ingrediënten voor een geslaagde (voetbal)trip. Bovendien is deze reis een unieke kans om in een informele sfeer in contact te komen met andere FBC-leden.

In het arrangement is ook een Feyenoord-koffer inbegrepen, zodat u in stijl af kunt reizen naar Marbella.

Reserveren
U dient online te reserveren voor deze reis. Er zijn 60 plekken voor de in de reisinformatie genoemde prijs gereserveerd voor de FBC. Reageer dus snel, want vol is vol. Zodra de 60 plekken vol zijn kunnen we voor FBC-leden die nog willen reserveren apart de mogelijkheden bekijken om mee te reizen met de FBC, echter kunnen we niet garanderen dat deze mogelijkheid er is en of de reis voor dezelfde prijs gerealiseerd kan worden.  

Wees er dus snel bij. Klik hier om direct (online) te reserveren.
 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×