Informatie aanvragen

Print media

Feyenoord geeft in eigen beheer een aantal magazines uit; ieder met een eigen bladformule, gericht op een specifieke doelgroep. Via deze printuitgaven kunt u communiceren met de supporters en zakelijke relaties van Feyenoord.
Feyenoord Business Magazine
Feyenoord Business Magazine is het officiële businessmagazine van Feyenoord. Het magazine verschijnt één keer per jaar in een oplage van 2.000 exemplaren en wordt verspreid onder Feyenoord Business Clubleden en zakelijke relaties en stakeholders van Feyenoord.

De inhoud bestaat enerzijds uit onafhankelijke verhalen over de zakelijke ontwikkelingen rondom Feyenoord; denk hierbij aan interviews met prominente en zakelijk succesvolle Feyenoorders en achtergrondverhalen. Anderzijds stellen leden van de Feyenoord Business Club zich middels advertorials voor aan de lezers. Daarmee is het Feyenoord Business Magazine het uitgelezen podium om uw bedrijf en boodschap onder de aandacht te brengen bij een publiek dat passie heeft voor zowel ondernemen als Feyenoord.

Feyenoord Magazine
Het Feyenoord Magazine verschijnt vier keer per seizoen in een oplage van ruim 70.000 exemplaren. Feyenoord Magazine, dat achtergronden biedt over alle geledingen binnen de club, de mens achter de voetballer onthult en even afstand neemt van het wekelijkse resultaat, wordt verzonden naar alle Legioenleden en zakelijke relaties. Tevens is er losse verkoop via de boekhandel. Met bijvoorbeeld een paginagrote advertentie bereikt u dus zowel de supporters als de zakelijke relaties van Feyenoord. Omdat het paginagrote advertenties zijn, wordt de zichtbaarheid van uw advertentie vergroot en bent u gegarandeerd van exclusiviteit.

Kameraadjes Magazine
Het Kameraadjes Magazine is het ‘clubblad’ van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes. Het magazine verschijnt vier keer per jaar en valt op de mat bij de Puntertjes en Pupillen van de Juniorclub.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over print media of de overige zakelijke mogelijkheden bij Feyenoord? Vul dan onderstaand contactformulier in. Een van onze Sales Managers zal dan spoedig contact met u opnemen