Welkomstbijeenkomst openingswedstrijd 2018

Welkomstbijeenkomst openingswedstrijd 2018

Welkomstbijeenkomst openingswedstrijd 2018

Welkom als zakelijk stoelhouder bij Feyenoord! Fijn om u tot ons zakelijk netwerk te mogen rekenen. Om alle nieuwe relaties te verwelkomen en wegwijs te maken binnen Feyenoord en de Feyenoord Business Club, organiseert de club voorafgaand aan de openingswedstrijd een welkomstbijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats op zondag 29 juli 2018, wanneer Feyenoord tegen Levante UD speelt.

Programma
Wij heten u en alle andere nieuwe zakelijke relaties vanaf 12:00 uur van harte welkom in de Bas Paauwe zaal in het Maasgebouw van De Kuip. Hier staat een buffet voor u klaar. Om 12:30 uur start Dennis van Keulen, Manager Sales, zijn welkomstwoord. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om andere relaties beter te leren kennen en om te netwerken, voordat om 14:30 uur de wedstrijd begint. De wedstrijd bekijkt u vanaf uw eigen stoelen.

Tijdschema
12:00 uur             Ontvangst en buffet
12:30 uur             Welkomstwoord
14:30 uur             Aanvang openingswedstrijd

Aanmeldprocedure
Graag horen wij van u met hoeveel personen u aanwezig wilt zijn bij de welkomstbijeenkomst. Let op: bij deze uitnodiging zitten geen kaarten inbegrepen. Uw seizoenkaarten kunt u binnenkort downloaden via het Online Zakelijke Kaartenplatform.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×