Open Dag 2018: Business Seats

Open Dag 2018: Business Seats

Open Dag 2018: Business Seats

Het nieuwe voetbalseizoen wordt traditiegetrouw afgetrapt met de Open Dag. Op donderdag 19 juli 2018 staat alles in en rondom het stadion in het teken van het nieuwe voetbalseizoen, met als hoogtepunt de spelerspresentatie. Geheel volgens traditie worden de nieuwe spelers per helikopter afgezet op de middenstip van De Kuip.

Wij bieden onze zakelijke relaties graag de mogelijkheid om het binnenprogramma vanaf de Business Seats te bekijken. Daarnaast vindt er voorafgaand aan het binnenprogramma een kidspersconferentie in de Business Lounge plaats. De unieke kans voor uw (klein)kinderen om een vraag te stellen aan een aantal Feyenoord-spelers.

Programma Open Dag 19 juli 2018
10:00 uur Opening Voetbaldorp op P2 (regulier programma)
11:00 uur Aanvang buitenprogramma (regulier programma)
12:00 uur Business Lounge open
13:00 uur Aanvang kidspersconferentie (tweede verdieping Maasgebouw)
13:30 uur Einde kidspersconferentie
13:45 uur Uiterlijke tijd om uw zitplaats in te nemen **
14:15 uur Aanvang binnenprogramma, inclusief spelerspresentatie
15:00 uur Einde spelerspresentatie
17:00 uur Einde Open Dag

** Gegarandeerde plaatsen
De kaarten voor de Business Seats bieden u een gegarandeerde plaats. Echter, vanwege de mogelijke drukte kunnen wij u deze plaats aanbieden tot 13:45 uur. Wij verzoeken u om voor die tijd op de Business Seats plaats te nemen. Na deze tijd kunnen wij uw plaats vrijgeven aan andere supporters.


Catering
Tijdens de Open Dag is de catering niet inbegrepen. Eten en drinken is tegen betaling te verkrijgen in de Business Lounge of bij de verkooppunten in de buitenring.

Reserveren Business Seats
Zakelijke relaties kunnen maximaal acht toegangskaarten per bedrijf aanvragen voor het speciale programma rondom de Open Dag. De kaarten kunnen tot en met dinsdag 10 juli 2018 via onderstaand formulier aangevraagd worden. U ontvangt uw kaarten in de week van de Open Dag per e-mail.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×