Open Dag 16 juli 2017: Business Seat kaarten

Open Dag 16 juli 2017: Business Seat kaarten

Open Dag 16 juli 2017: Business Seat kaarten

LET OP: DEZE KAARTEN ZIJN GRATIS!

Het nieuwe voetbalseizoen wordt traditiegetrouw afgetrapt met de Open Dag. Op zondag 16 juli 2017 staat alles in en rondom het stadion in het teken van het nieuwe voetbalseizoen, met als hoogtepunt uiteraard de spelerspresentatie. Geheel volgens traditie worden de nieuwe spelers per helikopter afgezet op de middenstip van De Kuip.

Wij bieden onze zakelijke relaties graag de mogelijkheid om het binnenprogramma vanaf de Business Seats te bekijken. Daarnaast vindt er voorafgaand aan het binnenprogramma een kidspersconferentie in de Business Lounge plaats. De unieke kans voor uw (klein)kinderen om een vraag te stellen aan een aantal Feyenoord-spelers.

Aanvragen Business Seats kaarten
Het is niet meer mogelijk om kaarten aan te vragen. Heeft u kaarten aangevraagd? Dan ontvangt u uw kaarten in de week van de Open Dag per e-mail. Voor de Open Dag kunt u geen parkeerkaarten aanvragen.

Belangrijke informatie!
De Business Seats kaarten bieden u een gegarandeerde plaats. Echter, vanwege de mogelijke drukte kunnen wij u deze plaats aanbieden tot 13:45 uur. Wij verzoeken u om voor die tijd op de Business Seats plaats te nemen. Na deze tijd kunnen wij uw plaats vrijgeven aan andere supporters.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×