Informatie aanvragen
Evenementen

Zondag #FeyenoordThuis Countdown live op YouTube

Supporters zijn vanwege de coronamaatregelen helaas nog niet welkom bij thuiswedstrijden van Feyenoord 1. Om toch met elkaar toe te kunnen leven naar de start van het duel met FC Groningen in De Kuip is er komende zondag de #FeyenoordThuis Countdown openbaar op YouTube, een initiatief van Feyenoord en Droomparken.

In een live-uitzending die start om 13:30 uur blikt presentator Jan Dirk Stouten met twee gasten vooruit op de Eredivisiewedstrijd. Er wordt tijdens deze uitgebreide voorbeschouwing ook geschakeld met De Kuip, waar verslag wordt gedaan van de laatste voorbereidingen van het team van Dick Advocaat.

Mooie prijzen
Leden van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes, Het Legioen en zakelijke relaties maken tijdens de livestream kans op mooie prijzen, zoals een persoonlijke boodschap van een speler, de aanvoerdersband of een weekend Droomparken in het Feyenoord-vakantiehuis.

Wilt u ook kans maken? Meldt u dan hier aan en kijk zondag naar de #FeyenoordThuis Countdown, waarin de winnaars bekend worden gemaakt! Houd voor meer informatie over de livestream de officiële clubkanalen in de gaten.