Informatie aanvragen
FBC

Zakelijke relaties zien massaal af van tegemoetkoming

De afgelopen dagen heeft 91% van de succesvol benaderde zakelijke relaties besloten af te zien van een tegemoetkoming, nu het seizoen 2019-2020 vroegtijdig ten einde is gekomen. Feyenoord is dit gebaar van steun en kameraadschap enorm dankbaar, juist nu het coronavirus voor (financieel) lastige tijden zorgt.

Van unithouders tot Comfort Seathouders, ze werden allemaal telefonisch op persoonlijke wijze benaderd door hun vaste contactpersoon binnen Feyenoord. Zij kregen de vraag een keuze te maken tussen wel of niet afzien van een tegemoetkoming voor de niet gespeelde wedstrijden. Bij tegemoetkoming ontvangen zij 10% korting op de zakelijke kaarten voor het seizoen 2020-2021.

Tot nu toe heeft het merendeel van alle zakelijke relaties een keuze gemaakt en besloten de club financieel te steunen. In deze lastige periode vol veranderingen en onzekerheden is dit een groot gebaar van loyaliteit en het bewijst wederom het gevoel van kameraadschap dat binnen deze trouwe groep heerst.

De club hoopt dat alle zakelijke relaties die hun keuze nog niet kenbaar hebben gemaakt, het voorbeeld volgen van de grote groep die afziet van tegemoetkoming. De komende tijd blijven zij benaderd worden om hun voorkeur door te geven. Ongeacht de keuze voor wel of geen tegemoetkoming, hoopt Feyenoord iedereen zo snel mogelijk weer in De Kuip te kunnen ontvangen. Samen staan we sterk!