Informatie aanvragen
Business

Zakelijk stoelhouders zien Feyenoord excelleren tegen PSV

Feyenoord heeft zondagmiddag PSV met 3-1 verslagen in De Kuip en dat zorgde voor feestelijke taferelen in het stadion, zoals op de zakelijke vakken en in de Business Lounge. Door de zege bedraagt de achterstand van Feyenoord op de Brabantse nummer vier nog maar drie punten.

Aanvoerder Steven Berghuis was de grote man bij het winnende Feyenoord. Met zijn drie treffers, waaronder twee strafschoppen, luidde hij een zeer sfeervolle middag in de Business Lounge in. De zakelijk stoelhouders van Feyenoord beleefden zondag niet alleen een prachtig einde van het laatste thuisduel van 2019, ook de start was op zijn minst bijzonder te noemen. In de entree van het Maasgebouw heette een gospelkoor de bezoekers welkom, hetgeen indruk maakte op velen van hen.

In de Business Lounge konden de zakelijk stoelhouders zoals gewoonlijk weer netwerken en voorbeschouwen onder ideale omstandigheden; met een hapje en een drankje. De 3-1 zege in de topper tegen PSV maakte de wedstrijdbeleving vervolgens compleet, waardoor na afloop eens te meer duidelijk werd dat Feyenoord een band schept tussen ondernemers.

Bekijk in onderstaande gallerij enkele foto's van Feyenoord - PSV in De Kuip: