Informatie aanvragen
Business

Warm welkom nieuwe zakelijke stoelhouders Feyenoord

Dat Feyenoord in de afgelopen seizoenen meer en meer dé zakelijke ontmoetingsplek van de regio Rijnmond is geworden is inmiddels een bekend gegeven. Dat werd zondag wederom bevestigd door de opkomst tijdens de welkomstbijeenkomst voor de nieuwe zakelijk stoelhouders van de Stadionclub, voorafgaand aan de openingswedstrijd Feyenoord – Levante. In de Business Lounge gaven werden de ‘nieuwste aanwinsten’ toegesproken en ontvangen met een uitgebreid lunchbuffet.

Een aantal van hen legt uit waarom zij lid zijn geworden van het zakelijke netwerk: ‘Dit lijkt ons commercieel interessanter dan aanwezig zijn op beurzen’, aldus Ray Vlasblom van Proxy Managed Services, die deze zondag aanwezig is met zijn collega Stéphan de Roodt. ‘Naast de wedstrijden wordt het bijwonen van de netwerkevenementen voor ons belangrijk, hierdoor kunnen we ons netwerk vergroten. Vorig seizoen zijn we al een jaar op proefbasis lid geweest van de FBC en dat beviel toen goed.’

Supporters
Beide collega’s zijn Feyenoord-supporters, wat de keuze om lid te worden wel iets makkelijker maakte. Ze kijken er dan ook naar uit om de wedstrijden vanuit de comfortabele Business Seats te volgen. ‘Maar ook klanten vinden het leuk om te komen kijken. We zullen dus om en om de wedstrijden bezoeken’, aldus Vlasblom, die even later richting de bar van de Business Lounge loopt om te genieten van een drankje. Uiteraard draagt hij de zojuist verkregen goodiebag, met daarin onder meer Feyenoord-sokken, -stropdas en mini-tenue, met zich mee.

Rentree
Martien van Winden zit met zijn kompaan Henk van Malkenhorst in de speciaal voor de nieuwe zakelijke relaties gereserveerde ruimte. Beide heren zijn enthousiast. ‘Bijna vijftig jaar geleden ben ik voor het laatst in De Kuip geweest’, aldus Van Winden van de firma Hoofbosch. ‘Feyenoord won toen met 8-0 van Roda JC.’ Bijna een halve eeuw later kijkt hij uit naar zijn rentree in het Stadion, waar hij plaats gaat nemen in een Business Seat.

Ontmoeten
‘Ik hoop vooral veel Rotterdammers te ontmoeten tijdens de wedstrijden en bij de Feyenoord Business Club. Gewoon lekker over voetbal en Feyenoord praten. Business komt dan vanzelf.’ Het geeft de diversiteit binnen het netwerk van Feyenoord aan. Waar de ene relatie vooral de sfeer in het stadion wil proeven, gaat het andere lid voor de succesvolle deals. Tijdens de welkomstbijeenkomst in de Business Lounge maakten de debutanten in ieder geval kennis met elkaar en de zakelijke mogelijkheden bij Feyenoord.