Informatie aanvragen
Business

Vergader digitaal in De Kuip en op het heilige gras

Om in deze tijd toch zo dicht mogelijk bij De Kuip in de buurt te zijn of zo dicht mogelijk op het gras te zitten kunt u de achtergrond van uw digitale vergadering in Microsoft Teams of Zoom personaliseren. Dit kan dus ook met De Kuip of de middenstip van het heilige gras als achtergrond. Hoe? Volg onderstaande stappen. Om u ook echt in De Kuip te voelen hebben we de mooiste achtergronden voor u alvast geselecteerd.

Wanneer u een mooie achtergrond van De Kuip heeft ingesteld, deel dan uw foto op LinkedIn met #FBCsterkerdoorstrijd.

Download hier de achtergronden

Eigen achtergrond toevoegen in Microsoft Teams
Op Windows gaat u naar de C-schijf via Verkenner en navigeert u naar:
Gebruikers > [gebruikersnaam] > AppData > Roaming > Microsoft > Teams > Backgrounds > Uploads. 
Sleep vervolgens uw afbeelding(en) in deze map en ze verschijnen automatisch in het overzicht met achtergronden in de Teams-app.

Indien u de map ‘AppData’ niet aantreft onder uw gebruikersmap, moet u nog even verborgen bestanden en mappen zichtbaar maken. 
Klik in de menubalk van Windows Verkenner op ‘Beeld’ en vink het selectievakje bij ‘Verborgen items’ aan.

Op macOS volgt u een gelijkaardig proces. 
Navigeer naar Gebruikers > [gebruikersnaam] > Bibliotheek > Application Support > Microsoft > Teams > Backgrounds > Uploads en plaats daar uw eigen achtergrondafbeeldingen.

Is de map ‘Uploads’ niet zichtbaar, dan is de kans groot dat de achtergrondeffecten voor u nog niet actief zijn. Het heeft geen zin om de map zelf aan te maken. Wacht enkele dagen af tot u de update voor Microsoft Teams hebt ontvangen en de functionaliteit beschikbaar is.

Eigen achtergrond toevoegen in ZOOM
Ga in de applicatie naar uw profiel en klik op uw foto rechtsboven en selecteer dan “Settings” in het menu dat verschijnt. Selecteer de optie “Virtual background”. Druk op het plusje [+] en selecteer “Add Image”. Selecteer een afbeelding uit uw eigen galerij. Zorg er wel voor dat de afbeelding verticaal gespiegeld is, want de afbeelding wordt gespiegeld weergegeven.

Veel plezier met digitaal vergaderen in De Kuip!