Van Hooijdonk met FBC mee naar Istanboel

Pierre van Hooijdonk is dinsdag met de selectie van Feyenoord en de Feyenoord Business Club (FBC) meegereisd naar Istanboel, waar Feyenoord woensdagavond de uitwedstrijd tegen Besiktas speelt. De oud-spits is op uitnodiging van de club mee naar Turkije, waar hij samen met de FBC de verrichtingen van de eerste selectie op de voet zal volgen.

De selectie en de FBC zetten dinsdag omstreeks 14.15 uur voet op Turkse bodem. Vanaf de Atatürk luchthaven in Istanboel, waar veel aandacht uitging naar Van Hooijdonk vanwege zijn verleden bij Fenerbahçe, vertrokken de FBC-leden naar hun hotel in het centrum van de stad.

‘Ik vind het altijd leuk om in Istanboel te zijn’, vertelde Van Hooijdonk kort na aankomst in Turkije. ‘Als dat gekoppeld kan zijn aan een wedstrijd van Feyenoord in de voorronde van de Champions League geldt dat dubbelop.’

Van Hooijdonk geeft Feyenoord een goede kans om Besiktas woensdag te verslaan. ‘Dat gevoel heb ik dankzij de eerste wedstrijd. Ik vond Feyenoord toen niet goed, maar hetzelfde gold voor de tegenstander. Dat betekent dat als je wél goed bent, je van deze ploeg kunt winnen. Ik denk dat Feyenoord veel beter kan dan afgelopen woensdag. Besiktas heeft een aardige ploeg, maar is geen Europese top. Je hebt bovendien best kans dat zij het idee hebben: we zijn er al. Daar moet Feyenoord van zien te profiteren.’

De Feyenoord Business Club krijgt woensdag voorafgaand aan de wedstrijd de tijd om Istanboel verder te ontdekken. Woensdag om 19.30 uur Nederlandse tijd begint de wedstrijd van Feyenoord tegen Besiktas. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×