Topkokdiner terug in De Kuip

Op zaterdag 19 maart 2016, voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord – De Graafschap, zal er weer een bijzonder topkokdiner plaatsvinden in De Kuip. Niemand minder dan Marco Somer zal samen met zijn team een overheerlijk 4-gangendiner verzorgen in de sfeervolle Business Lounge op de tweede etage van het Maasgebouw.

Marco zwaait al bijna vier jaar de scepter als patron-cuisinier van Restaurant De Harmonie. Hij won samen met zijn team in 2013 nog de Gouden Pollepel en werkte voor Gordon Ramsey in Londen en het Rotterdamse sterrenrestaurant Amarone. De muzikale invulling zal verzorgd worden door Jennifer Ewbank. Kortom, het belooft een gezellige en culinaire avond te worden!

Om 16:30 ontvangen we u met een welkomstdrankje in de Business Lounge om vervolgens om 17:00 aan te schuiven voor een heerlijk diner. Het topkokdiner reserveert u voor € 99,50 per persoon en is inclusief het genoemde welkomstdrankje, overheerlijk 4-gangendiner van topkok Marco Somer en een door hem geselecteerd wijnarrangement. De overige drankjes tijdens het ontvangst en het diner zijn eveneens bij de prijs inbegrepen.

U kunt voor uw extra gasten die geen wedstrijdkaarten hebben Comfort Seats afnemen. De prijs voor het topkokdiner en een Comfort Seat bedraagt € 199,50 (op basis van beschikbaarheid).

De inschrijvingen voor het Topkokdiner zijn inmiddels gesloten. Voor vragen kunt u terecht bij de afdeling dinerreserveringen door te mailen naar dinerreservering@dekuip.nl.

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×