Informatie aanvragen
FBC

Terugblik: FBC ontdekt indrukwekkend Israel

Waar het kan reist de Feyenoord Business Club de selectie van Feyenoord achterna bij Europese wedstrijden. Zo ook afgelopen vier dagen. Een delegatie van de Feyenoord Business Club was toeschouwer bij de wedstrijd Hapoel Beer Sheva - Feyenoord en ontdekte bovendien het indrukwekkende Israël.
Naast de hippe verblijfplaats Tel Aviv en het historische Jeruzalem bezocht de Feyenoord Business Club ook Beer Sheva, waar Feyenoord donderdagavond de play-off-wedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva speelde. Onder toeziend oog van de meegereisde FBC-leden won Feyenoord de wedstrijd met 0-3 en plaatste de club zich voor de groepsfase van de Europa League. Een uitstekende prestatie, die ook als dusdanig werd gevierd door de FBC-leden.

Overdag ontdekte de groep nog kustplaats Tel Aviv, waar een ieder vanwege het vrij in te delen dagprogramma zijn of haar eigen plan kon trekken. Veel FBC-leden besloten te gaan lunchen in de haven, waarna zij zich klaarmaakten voor de belangrijke wedstrijd in Beer Sheva.

Andries Bruil was namens hoofdpartner Droomparken voor het eerst mee met een FBC-reis en kijkt terug op een unieke reis. 'Alles was perfect georganiseerd van A tot Z, wat erg plezierig is als je met relaties van de club meereist met spelers en staf.' Bruil en zijn medereizigers ontdekten bijzondere plekken, zoals het oude centrum van Jeruzalem. 'Geweldig om op deze manier op bijzondere plekken te komen met een prettig gezelschap. Tijdens zo'n reis kom je nader tot elkaar. Je kunt wel zeggen dat de Feyenoord Business Club mensen verbindt.'

Het resultaat van de reis: prachtige herinneringen van een indrukwekkend land én een plek in de groepsfase, waarin Feyenoord het opneemt tegen FC Porto, BSC Young Boys en Rangers FC. 'Als hoofdpartner zijn we enorm trots dat Feyenoord de groepsfase glansrijk heeft gehaald. Dit smaakt naar meer en we kijken daarom erg uit naar de wedstrijden in de groepsfase', besloot Bruil.