Informatie aanvragen
Partnerships

Spelers en staf Feyenoord ontvangen BMW's

Gisteren stond er na de eerste training een grote lading BMW's klaar bij De Kuip. De selectie en medewerkers van Feyenoord rijden, als onderdeel van het partnership, vanaf het nieuwe seizoen in het Duitse automerk. Met ingang van 1 juli 2020 is Breeman BMW als Strategisch Partner verbonden aan Feyenoord.

Naast het ophalen van de nieuwe bolide, kreeg een aantal spelers ook de kans om op een speciaal parcours hun rijkunsten te laten zien in een razendsnelle BMW M240i Coupé. Van de deelnemende spelers bleek Nick Marsman uiteindelijk de snelste te zijn met een tijd van 18.94 seconden.

Rotterdamse connectie
Breeman BMW en Feyenoord hebben een bijzondere band. Beide organisaties werden in 1908 in Rotterdam opgericht en bestaan dus al 112 jaar. Daarmee is Breeman de oudste BMW dealer van Nederland, die zich, net als Feyenoord, op Rotterdam-Zuid heeft gevestigd. Breeman BMW, dat naast hun locatie op Zuid ook meerdere vestigingen heeft in Rotterdam en omstreken, sluit ook haar onafhankelijk leasepartner Breelease aan in de overeenkomst.