Informatie aanvragen
Business

Selectiefoto bekrachtigt samenwerking Feyenoord en Rotterdam The Hague Airport

Reizigers die via Rotterdam The Hague Airport richting hun bestemming reizen of in Rotterdam arriveren, kunnen vanaf heden met de selectie van Feyenoord op de foto. De club en haar Official Airport, die sinds eind augustus officieel aan elkaar verbonden zijn, onthulden vrijdag bij de hoofdingang van Rotterdam The Hague Airport een levensgrote teamfoto, inclusief lege blauwe Kuip-stoel om op plaats te nemen.

Met het plaatsen van de elftalfoto wordt de samenwerking tussen Feyenoord en Rotterdam The Hague Airport steeds beter zichtbaar. Oplettende toeschouwers konden de afgelopen periode al zien hoe de naam van de luchthaven schittert op de boarding van De Kuip tijdens wedstrijden. ‘Het onthullen van de elftalfoto op Rotterdam The Hague Airport is een mooi moment voor Feyenoord’, aldus Dennis van Keulen, Manager Sales van de club. ‘Voor ons is het van belang om zichtbaar te zijn op zo’n iconische locatie in de stad.’
 

'Het geeft een goed gevoel om de reizigers een warm welkom te geven.'

Ook Rotterdam The Hague Airport is blij met de Feyenoord-afbeelding bij de hoofdingang. ‘Er komen steeds meer toeristen naar de stad. Zij zullen beseffen dat ze in de regio van Feyenoord zijn aangekomen’, aldus Yassin Saddiki, Commercial Manager bij Rotterdam The Hague Airport. ‘De elftalfoto is een goed voorbeeld hoe de regionale binding van de luchthaven wordt vergroot en in de toekomst wordt uitgebreid. Bovendien geeft het een goed gevoel om de reizigers een warm welkom te geven.’ De club en de luchthaven werken toe naar onder meer de opening van een officiële Feyenoord Fanshop. ‘Zo kan geen reiziger meer om Feyenoord heen’, besluit Van Keulen.